18 Μαΐου 2015

Εκδηλώσεις Εκδόσεων Μινωα από 13 - 23 / 5 / 2015

Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το PUBLIC Συντάγματος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος "Ψηλά τα χέρια, σ’ αγαπώ" της Ιωάννας Νοταρά, συγγραφέως του best seller "Μια συγγνώμη για την Εύα". 
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Ιωάννα Νοταρά, ο ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η δημιουργός των «Φίλων της Λογοτεχνίας», Κλειώ Τσαλαπάτη-Νικολουλοπούλου.
Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά το συγκρότημα joyal. Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Σπύρο Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης". Ο Σπύρος Πετρουλάκης θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο βιβλίο του "Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ" την Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 18:30, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πατρόκλου 77, Ίλιον, τηλ.: 210 2618156).Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Monogram στα Μελίσσια σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Ιωάννα Νοταρά, συγγραφέα του best seller "Μια συγγνώμη για την Εύα".
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο της μυθιστόρημα "Ψηλά τα χέρια, σ’ αγαπώ" την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 18:30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Δημοκρατίας 47, τηλ.: 210 8043519).Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Lexis σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Κατερίνα Λέκκα. Η συγγραφέας θα συζητήσει με το κοινό για το βιβλίο της "Ο λωτός της αμαρτίας".
Σας περιμένουμε την Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 20:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Μιαούλη 3, Πύργος Ηλείας, τηλ.: 26210 36349).
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Σίλια Παπαδοπούλου.Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Ζαφειρίου σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Ιωάννα Νοταρά, συγγραφέα του best seller "Μια συγγνώμη για την Εύα".
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο της μυθιστόρημα "Ψηλά τα χέρια, σ’ αγαπώ" το Σάββατο 16 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πατρόκλου 77, Ίλιον, τηλ.: 210 2618156).Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Design σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης". Σας περιμένουμε το Σάββατο 16 Μαΐου, στις 20:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Λαυρίου 99, Παιανία, τηλ.: 210 6640140).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, η συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα και η κοινωνιολόγος Αναστασία Πεταλά.
Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά το συγκρότημα «Medi Terra» (Εύη Μωραΐτου-τραγούδι, Αθηνά Κουκή-κανονάκι, Νίκος Μίλας-βιολί, Καρμέλο Σιτσιλιάνο-λαούτο, Λάζαρος Σαββίδης-κρουστά, Κωνσταντία Δούκα-τραγούδι, ούτι).Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοπανόραμα σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Κατερίνα Λέκκα. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το βιβλίο της "Ο λωτός της αμαρτίας". Σας περιμένουμε το Σάββατο 16 Μαΐου, 11:30-14:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Διάκου Αθανασίου 4 και Ερμού, Αμαλιάδα, τηλ.: 26220 21221).Ο Σταμάτης Μαλέλης έρχεται κοντά σου και σε προσκαλεί σε μια πραγματική Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη και την κρίση. Μαζί με τον Σταμάτη Μαλέλη, θα μιλήσουν:
ο κος Κυριάκος Ντούμος, Δημοσιογράφος - Στιχουργός
η κα Μένη Μαλλιώρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών
ο κος Φώτης Βασιλείου, Γενικός Διευθυντής White Space & New Media Studies.Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Κλαψινάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller  “Το παράθυρο της Νεφέλης”.
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Μαΐου, στις 20:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ηγουμένου Γαβριήλ 59, Ρέθυμνο, τηλ.: 28310 50200).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, ο δημοσιογράφος Μανούσος Κλάδος και η δικαστική υπάλληλος Στεφανία Φραγκιαδάκη.Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller “Το παράθυρο της Νεφέλης”. 
Σας περιμένουμε την Τρίτη 19 Μαΐου, στις 20:30, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Οδός 1821 10, Ηράκλειο, τηλ.: 28102 27500). 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, η υπεύθυνη γραφείου Τύπου 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Εύη Γαρεδάκη και η πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου Μαρία Παχιαδάκη.Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το βιβλιοπωλείο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος "Ψηλά τα χέρια, σ’αγαπώ" της Ιωάννας Νοταρά, συγγραφέως του best seller “Μια συγγνώμη για την Εύα”. 
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 20 Μαΐου, στις 19:30, στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 277004).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Ιωάννα Νοταρά, η δημοσιογράφος Ευδοξία Βροχίδου και ο ιστορικός Βασίλης Χαριζάνης.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Ελένη Βουγιατζή.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Λάζαρος Λαζάρου.Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το βιβλιοπωλείο KOUKOUBOOK σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller “Το παράθυρο της Νεφέλης”.
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 20 Μαΐου, στις 20:00, στο Νεώριο Μόρο (Λιμάνι Χανίων).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, η φιλόλογος Ρούλα Βουράκη και η ψυχολόγος Ελευθερία Πολυζώη.Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης".
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 20:00, στο ξενοδοχείο Κιέριον (Μπλατσούκα 22 και Βάιου Τζέλλα, Καρδίτσα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, η ζωγράφος Ρουλιάνα Ζώτου και η εκπαιδευτικός Μάρη Τσαμακίδου.Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτοπία στη Νέα Σμύρνη σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Ιωάννα Νοταρά, συγγραφέα του best seller "Μια συγγνώμη για την Εύα".
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο της μυθιστόρημα "Ψηλά τα χέρια, σ’ αγαπώ" το Σάββατο 23 Μαΐου στις 11:30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (25ης Μαρτίου 9, τηλ.: 210 9370583).


Οι εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά την Κατερίνα Λέκκα.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το βιβλίο της “Ο λωτός της αμαρτίας” το Σάββατο 23 Μαΐου, 12:00-15:00, στο βιβλιοπωλείο του καταστήματος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα (Ευρυπίδου 69 & Αιγέως 31-35, πρώην εργοστάσιο Ιζόλα, τηλ.: 210 9405400).Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στο Χαλάνδρι προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες να γνωρίσουν το βιβλίο του Χέρμαν Μέλβιλ “ΜΟΜΠΙ ΝΤΙΚ” σε απόδοση του Φίλιππου Μανδηλαρά το Σάββατο 23 Μαΐου στις 12 τo μεσημέρι στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ανδρέα Παπανδρέου 11, εντός στοάς, τηλ.: 210 6800644-6).
Τα παιδιά θα συζητήσουν για το βιβλίο και θα διασκεδάσουν με θεατρικό παιχνίδι και εκπλήξεις!
Να είστε όλοι εκεί!Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το βιβλιοπωλείο MONOGRAM στα Μελίσσια προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες να γνωρίσουν τις περιπέτειες του cool Λάμπη μέσα από τα βιβλία της Ισμήνης Μπάρακλη “ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥ 1 και 2” το Σάββατο 23 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Δημοκρατίας 47, τηλ.: 210 8043519).Οι εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Γραμμή και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λάρισας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης".
Σας περιμένουμε το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου, Λάρισα).Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης, η νοσηλεύτρια Σωτηρία Παπαρσένη και ο οικονομολόγος Μιχάλης Τζίκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου