24 Αυγούστου 2015

Κριτική του βιβλίου "ο Στόχος" του Παναγιώτη Δεληγιάννη με τη ματιά της Δημακοπούλου Αναστασίας

Διαβάζοντας το πρώτο βιβλίο ενός νεότατου συγγραφέα, του Παναγιώτη Δεληγιάννη, "το ημερολόγιο" από την σειρά "Ο Στόχος", μ΄ εξέπληξε ο τρόπος που κυλά, μαζί με την περιέργεια που σου προκαλεί, χωρίς να κουράζει. 

http://www.biblionet.gr/book/199009/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82,_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82/%CE%9F_%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82
ΚΛΙΚ για να διαβάσετε την υπόθεση


Θα το χαρακτήριζα ως ένα αρκετά δυνατό βιβλίο και θα το τοποθετούσα στις ιστορίες μυστηρίου, αφού η αγωνία και το σασπένς που αιωρούνται σε κάνουν να μην θέλεις να το αφήσεις. Οι χαρακτήρες αρκετά ψαγμένοι, με σκοτεινό υπόβαθρο, συμμετέχουν σε μία δυνατή πλοκή καταστάσεων, όπου εμπλέκεται η μυθοπλασία με ιστορικά στοιχεία εποχής. 

Το ατμοσφαιρικό σκηνικό, η περιπέτεια, το μυστήριο, το έξυπνο- πρωτότυπο σενάριο , η διαδοχή ανατρεπτικών καταστάσεων, σε κάνουν ν΄ αναρωτιέσαι έντονα, πού θέλει να καταλήξει ο συγγραφέας και ποιος είναι ο "Στόχος" που θέλει να φτάσει. Πραγματικά αγωνιώ για την συνέχεια, που θα είναι και η κατακλείδα τη υπόθεσης. 

Προσωπικά πολλά συγχαρητήρια στον συγγραφέα και περιμένω και ΄γω όπως και οι πρωταγωνιστές την λύτρωση, που θα επέλθει με το δεύτερο και τελευταίο μέρος της ιστορίας μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου