15 Οκτωβρίου 2015

Ατζέντα εκδηλώσεων εκδόσεων Μίνωας από 15 εως 24 Οκτωβρίου!

Οι εκδόσεις Μίνωας έρχονται δυναμικά τις επόμενες ημέρες να μας συναρπάσουν με τις υπέροχες εκδηλώσεις τους, σε όλη την Ελλάδα. Με παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, μυθιστορημάτων και βιβλίων μαγειρικής, καταφέρνουν να ικανοποιήσουν το αναγνωστικό κοινό και να ομορφύνουν τα απογεύματα σας!
Με χρονολογική σειρά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής :

1. Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο IANOS σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος "Ακόμη θυμάμαι" της Ελένης Γαληνού, συγγραφέως των best sellers "Όταν στέρεψε η αντοχή" και "Πέρα από τις κόκκινες γραμμές".

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ.: 210 3217917).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος και δημιουργός του www.mother.gr Εύη Φραγκάκη και η αναγνώστρια και αρθρογράφος Μαρία Μπακάρα.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Σόκαλη.2. Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Discover your way στην Πάτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης".

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό». (Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα, τηλ.: 26102 43000).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, η αναγνώστρια και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου και η αναγνώστρια Αναστασία Δημητροπούλου. 

3) Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Συντάγματος σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θάνου Κονδύλη "Μυστήριο στην αρχαία Αθήνα".

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, για ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 19:30, στον χώρο εκδηλώσεων του Public (Καραγιώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Μάγδα Παπαγιάννη, ο διαχειριστής του Elniplex Απόστολος Πάππος και η εκπαιδευτικός και μέλος της συντακτικής ομάδας του Elniplex Δώρα Πουρή.
4) Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Αλέξανδρο Νίκα. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο του βιβλίο "Ένας αιώνας και μια νύχτα".

Σας περιμένουμε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, 11:00-15:00, στο βιβλιοπωλείο του καταστήματος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα (Ευριπίδου 69 & Αιγέως 31-35, πρώην εργοστάσιο Ιζόλα, τηλ.: 210 9405400). 

5) Οι εκδόσεις Μίνωας, ο IANOS και το Golden Hall σας προσκαλούν στο ανανεωμένο event του φθινοπώρου Home & Taste 2015, που διοργανώνεται στο Golden Hall από τις 9 έως και τις 24 Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, στις 19:00, και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο IANOS Artshop (Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι), για να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Κατερίνα Μαρκαδάκη. 

6) Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Κράλλη στην Έδεσσα σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη.

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει τα παιδικά του βιβλία "Ο θησαυρός του Κυβερνήτη" & "Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα".

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 18:00, για να περάσουμε ένα απολαυστικό απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγ. Δημητρίου 39, Έδεσσα, τηλ.: 23810 27719). 


7) Οι εκδόσεις Μίνωας, το βιβλιοπωλείο Κράλλη στην Έδεσσα και ο Σύλλογος Κρητών Έδεσσας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη, συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης".

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον χώρο «Ο αμέθυστος» (Μ. Παπασιβένα 6, πεζόδρομος Πλ. Ελευθερίας, τηλ.: 23810 27719).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ευθυμία Παπαγιάννη, στέλεχος πολιτισμικών μονάδων. 


8) Οι εκδόσεις Μίνωας, ο IANOS και το Golden Hall σας προσκαλούν στο ανανεωμένο event του φθινοπώρου Home & Taste 2015, που διοργανώνεται στο Golden Hall από τις 9 έως και τις 24 Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε τo Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 12:00, στο IANOS Artshop
(Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι), για να γνωρίσετε από κοντά τη δημοφιλή ηθοποιό και συγγραφέα Ναταλία Δραγούμη. 9) Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το βιβλιοπωλείο Monogram στα Μελίσσια σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Βάσιας Χατζηγιαννάκη "Τούμπαλιν".

Σας περιμένουμε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 12:30, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Δημοκρατίας 47, τηλ.: 210 8043519).

Μετά την παρουσίαση, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με πολλές δραστηριότητες μαζί με τη συγγραφέα. Nα είστε όλοι εκεί! 

10) Οι εκδόσεις Μίνωας, το βιβλιοπωλείο Αλβαφητάρι στην Κρύα Βρύση Πέλλας και ο Σύλλογος Κρητών Γιαννιτσών σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η εξομολόγηση" του Σπύρου Πετρουλάκη,
συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης".

Σας περιμένουμε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο SUGAR all day café-bar (Β. Παύλου 73, Πεζόδρομος Κρύας Βρύσης Πέλλας, τηλέφωνο επικοινωνίας: 23820 63111).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η αναγνώστρια Γεωργία Καρύπη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Ελίζα Κωστελίδου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου