26 Νοεμβρίου 2015

Νέα κυκλοφορία "Ημερολόγιο Αισιοδοξίας 2016" Σμαρούλα Παντελή, εκδόσεις ΜίνωαςΗ Πρωτοχρονιά πλησιάζει και ένα από τα πιο όμορφα δώρα για τον εαυτό μας είναι το ημερολόγιο της νέας χρονιάς. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφόρησαν τα νέα ημερολόγια της Σμαρούλας Παντελή, στα οποία η δημοφιλής ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας περιλαμβάνει καθημερινές συμβουλές για μια ζωή γεμάτη θετική ενέργεια! Το Ημερολόγιο αισιοδοξίας για το 2016, είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα –κόκκινο  ή γαλάζιο!
Η αφθονία βρίσκεται στην απλότητα. Η αισιοδοξία γεννιέται μέσα στην αίσθηση της αφθονίας. Σ’ αυτό το ημερολόγιο θα βρεις ιδέες που θα σε εμπνεύσουν, για να γεμίσεις με αισιοδοξία, να βρεις το χαμόγελό σου και να επηρεάσεις θετικά τους γύρω σου. Και να ξέρεις πως η αισιοδοξία μεταδίδεται πιο γρήγορα από τον ιό της γρίπης!

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΗ Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, στους οποίους προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια ψυχολογίας και επικοινωνίας για τα στελέχη τους. Έχει διδάξει για επτά χρόνια «Ηγεσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη» στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι συγγραφέας βιβλίων ψυχολογίας και εκπαιδευτικών παραμυθιών. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Playback Nuevo. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.mirazomai.com και να επικοινωνήσετε μαζί της στο 210 7225538 ή στο 210 6772069 ή να της γράψετε στο info@mirazomai.com.

 
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ  

"Ο δρόμος για μια σχέση μαγική"

http://www.minoas.gr/book-3140.minoas

"Τι είναι, λοιπόν, ο έρωτας;
Μήπως ένας παραμορφωτικός καθρέφτης μέσα στον οποίο βλέπουμε τον σύντροφό μας έτσι όπως επιθυμούμε;
Κι όλη αυτή η μαγεία που βιώνουμε στην αρχή της σχέσης, μήπως είναι και αυτή μια αυταπάτη, που διαλύεται καθώς ξεκινάμε την καταστροφική λογιστική του «μία σου και μία μου» και του «τώρα εγώ θα σου δείξω»;

Υπάρχει ωστόσο κι άλλος δρόμος για να «συναντήσουμε» τον σύντροφό μας και να οικοδομήσουμε μαζί του τη μαγική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για συντροφικότητα.
Μπορούμε στ’ αλήθεια να προσεγγίσουμε από μια νέα οπτική γωνία τη σχέση μας και να συνδεθούμε με έναν τρόπο μαγικό μέσα σε μια πραγματικότητα που θα μοιάζει με όνειρο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου