10 Νοεμβρίου 2015

Η Έλενα Ακρίτα σας προσκαλεί να γνωρίσετε έναν «Φόνο 5 αστέρων»!

Η Έλενα Ακρίτα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος 5 Αστέρων» στα Public στην Αθήνα. 

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στο Public Cafe Συντάγματος, στις 8 μ.μ. η Έλενα Ακρίτα θα υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό στην κεντρική παρουσίαση του βιβλίου της.
Προσοχή: αν έρθετε θα είναι τιμή μας, αλλά κινδυνεύετε να θεωρηθείτε συνένοχοι σε έναν φόνο 5 αστέρων!


«ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ» ουρλιάζουν πανευτυχή τα πρωτοσέλιδα: O φόνος «πουλάει». Και σε έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων 5 αστέρων, μόνο ένας φόνος 5 αστέρων αρμόζει.
Η κόρη του μαζί με τη φίλη της δημοσιογράφο ξεκινούν μια αγωνιώδη έρευνα που θα τις βυθίσει στα πιο σκοτεινά στρώματα της «καλής» κοινωνίας. Από τη Βοστόνη στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, οι δρόμοι της νύχτας θα τις οδηγήσουν σε μυστικά και ψέματα. Σε κληρονομιές, εκβιασμούς και κρυμμένα πάθη. Σε θαμμένες αλήθειες κι ερωτικά σκάνδαλα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει. Και αδειάζει γρήγορα. 
Γιατί στην πραγματικότητα απομένουν μόνο 24 ώρες μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει!

Στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος πέντε αστέρων» ο  συνδυασμός του χιούμορ της Έλενας Ακρίτα με το έντονο μυστήριο και το σασπένς καθιστούν το βιβλίο μοναδικό στο είδος. Εκεί που ο αναγνώστης αναζητά τον δολοφόνο, απολαμβάνει το καυστικό και σαρκαστικό χιούμορ της συγγραφέως. 

Βρείτε εδώ το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την αγαπημένη συγγραφέα, που θα σας μυήσει στον κόσμο του αστυνομικού μυστηρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου