31 Μαρτίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Η επιτυχία βήμα βήμα: Πώς να φτάσεις από εκεί που βρίσκεσαι, εκεί που θέλεις" Jack Canfield, εκδόσεις Διόπτρα"Η επιτυχία βήμα βήμα: Πώς να φτάσεις από εκεί που βρίσκεσαι, εκεί που θέλεις", κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και έρχεται να σας δώσει βήμα βήμα το σχέδιο που χρειάζεστε για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου επιθυμείτε. Προετοιµάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία µε τον #1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times Jack Canfield.

https://www.dioptra.gr/Vivlio/572/710/I-epituxia-vima-vima:-Pos-na-ftaseis-apo-ekei-pou-vriskesai-ekei-pou-theleis/


Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εµπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία.
Σε αυτή τη µοναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βήµα Βήµα, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαµο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει µελετήσει, διδάξει και εφαρµόσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα εµπνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυµεί.
Η Επιτυχία Βήµα Βήµα θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιµετωπίζετε τις καθηµερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγµατοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιµοποιούν οι πιο επιτυχηµένοι άνθρωποι του κόσµου. Εφαρµόστε καθηµερινά όλες αυτές τις αρχές και µεταµορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!


ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
 
«Τα αποτελέσµατα που θα πετύχετε θα είναι εκπληκτικά!»
Anthony Robbins, συγγραφέας του βιβλίου
Ξυπνήστε το Γίγαντα Μέσα σας

«Αν φέτος έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε µόνο ένα βιβλίο, φροντίστε να είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας».
Harvey Mackay, συγγραφέας του Νο1 best seller των New York Times
Swim with the Sharks without Being Eaten Alive


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 


 
Ο Jack Canfield είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων Βάλσαμο για την Ψυχή, η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers της New York Times. Μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει 146 τίτλους και έχει πουλήσει εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε 47 γλώσσες. Στις εκδόσεις του περιλαμβάνονται επίσης τα βιβλία Μάθετε να Διεκδικείτε και να Παίρνετε αυτά που Θέλετε και Τόλμησε και θα Νικήσεις.
Ο Jack Canfield συμμετείχε, επίσης, στην ταινία και το βιβλίο Το Μυστικό, που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία.


ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

https://www.dioptra.gr/Vivlio/550/710/Valsamo-gia-tin-psuxi/

https://www.dioptra.gr/Vivlio/173/710/To-kleidi-gia-to-nomo-tis-elxis/

https://www.dioptra.gr/Vivlio/52/710/Tolmise-kai-tha-nikiseis/

https://www.dioptra.gr/Vivlio/41/710/Mathete-na-diekdikeite-kai-na-pairnete-auta-pou-thelete/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου