31 Μαρτίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Η κόρη του ταριχευτή" Kate Mosse, εκδόσεις Μεταίχμιο

Η Kate Mosse, μία από τις πλέον επιτυχημένες συγγραφείς της Μ. Βρετανίας (τα βιβλία της εκδίδονται σε 42 χώρες), που έχει πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, εκτινάσσει την αγωνία στα ύψη με το νεό της βιβλίο που τιτλοφορείται "Η κόρη του ταριχευτή". Εξαιρετική στην κλιμάκωση της έντασης, συνθέτει μια κλασική ιστορία μυστηρίου και παράνοιας που εκτυλίσσεται σε ένα βαλτοτόπι. Η δύναμη αυτού του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, έγκειται τόσο στις εκπληκτικές εικόνες και στις ατμοσφαιρικές περιγραφές όσο και στην ίδια του την πλοκή.http://www.metaixmio.gr/products/3045--.aspx
ΥΠΟΘΕΣΗ

H εικοσιδυάχρονη Κόνι Γκίφορντ ζει μοναχικά με τον πατέρα της, σε ένα σπίτι γεμάτο γούνες, πούπουλα και μαύρα χάντρινα μάτια, ό,τι έχει απομείνει δηλαδή από το κάποτε διάσημο μουσείο ταρίχευσης Γκίφορντ. Δεν θυμάται τα γεγονότα που οδήγησαν στην επαγγελματική και προσωπική κατάρρευση του πατέρα της, που είναι πλέον κατεστραμμένος από το ποτό. Άλλωστε ποτέ δεν μιλούν γι’ αυτά.

Η δολοφονία μιας γυναίκας την παραμονή της γιορτής του Αγίου Μάρκου τής ξυπνά μνήμες. Θα καταφέρει να βρει τον δράστη και την άκρη στο πυκνό μυστήριο που καλύπτει το παρελθόν της;  Τι σημαίνουν όλα αυτά για το χωριό της που δοκιμάζεται από μια αδιάκοπη νεροποντή η οποία απειλεί να πνίξει τα πάντα;Το booktrailer/εισαγωγή του βιβλίου: ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : «Γυαλιστερό σαν το φτερό του κορακιού. Σίγουρο σαν το νυστέρι του χειρουργού. Πραγματικά το αγάπησα».

Joanne Harris, συγγραφέας«Μια υπέροχη ιστορία εκδίκησης, απονομής δικαιοσύνης και μυστικών. Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη την Κέιτ Μος, τότε αρχίστε από αυτό το διαμάντι… Γοτθική σκοτεινιά, νεκροταφεία και ταριχεύσεις, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε τίποτα παραπάνω από ένα τέτοιο βιβλίο».

We love this book«Πραγματικά υπέροχο. Μια γοτθική ιστορία φόνου, προλήψεων και μυστηρίου που θα σας καθηλώσει… Η δομή του είναι υπέροχη. Η Μος είναι εξαιρετική στην κλιμάκωση της έντασης, αληθινά συναρπαστικό ανάγνωσμα».

Lovereading
Δείτε βίντεο με τη συγγραφέα που μιλάει για το βιβλίο της: Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στο προσωπικό της site: www.katemosse.co.uk

Η σελίδα της στο facebook:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου