3 Μαρτίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Ένα ξεχωριστό δώρο" Μαριάννα Κουμαριανού, εκδόσεις ΜίνωαςΚυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο εικονογραφημένο βιβλίο της Μαριάννας Κουμαριανού με τίτλο "Ένα ξεχωριστό δώρο", ένα βιβλίο για τα παιδιά που περιμένουν αδερφάκι.


Ένας κοσμογυρισμένος παππούς, μια γιαγιά με μαγικά χέρια, που μεταμορφώνουν το καθετί, μια υδρόγειος σφαίρα σημαδεμένη με πλαστελίνη και ένα μωράκι που καταφτάνει είναι ό,τι χρειαζόμαστε για μια ιστορία που ξετυλίγεται σε ένα σπίτι γεμάτο εκπλήξεις και θησαυρούς!

Πώς θα δείξει ο μικρός μας ήρωας την αγάπη του στο αδελφάκι που περιμένει; Μπορεί να του προσφέρει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό, ξεφεύγοντας από τα «συνηθισμένα»;


Το νέο εικονογραφημένο βιβλίο της συγγραφέως και εκπαιδευτικού Μαριάννας Κουμαριανού. Ένα ξεχωριστό δώρο μαθαίνει στα παιδιά  ότι, για να είναι ένα δώρο ξεχωριστό, χρειάζεται πολλή αγάπη και αρκετή φαντασία!


Το βιβλίο συνοδεύει η εκπληκτική εικονογράφηση της Πωλίνας Παπανικολάου


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


Η Μαριάννα Κουμαριανού γεννήθηκε το 1980 στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Σπούδασε μουσική και παιδαγωγικά. Ως εκπαιδευτικός, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων φιλαναγνωσίας σε δημόσια και ιδιω­τικά σχολεία και συμμετέχει ως εισηγήτρια σε σεμινάρια και ημερίδες που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς. Από το 2012, ως μέλος της ομάδας του «Μαγικού Κόσμου του παιδικού βιβλίου», παρουσιάζει βιβλία για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας στη στήλη «Μια ιστορία θα σας πω».

Ποιήματά της δημοσιεύονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά και ανθολογίες.
Επίσης, κυκλοφορούν τα βιβλία της: Η συντροφιά του λόφου (Παρρησία, 2013 – βραβείο «Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου», που απονέμεται σε πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), θάλασσα, πες μου (Παρρησία, 2014) και Μια αλλιώτικη μέρα στη σχολή χορού (Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2015).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαριάννα στο: mkoumarianos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου