2 Μαρτίου 2016

Κριτική του βιβλίου "Ο μεγάλος θάνατος του Βοτανικού" από τη Γιούλη Γεωργία Τσακάλου

Διαβάζοντας αυτό το αριστουργηματικό βιβλίο γεμίζεις από σκέψεις, αναρωτιέσαι και περιπλανιέσαι σε νοητούς λαβύρινθους ... Γεμίζει το μυαλό συναισθήματα και όσο αντιφατικό και αν είναι αυτό, το κατάφερε άψογα με την πένα του ο ευρηματικός και ταλαντούχος συγγραφέας μας , σ' αρπάζει απ' τα μούτρα και σε τρέχει. Συνεχίζεις να καταπίνεις σελίδες χωρίς να ξέρεις πώς να το αφήσεις κάτω!! 

http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/o-megalos-thanatos-tou-votanikou.product
ΚΛΙΚ για να διαβάσετε την υπόθεση

Ήδη από το αρχικό περίγραμμα της κεντρικής του ιδέας το βιβλίο τoυ Δημήτρη Μαμαλούκα ιντριγκάρει τον κάθε αναγνώστη με το συγκλονιστικό του μυστικό, εγείροντάς του με τον πλέον εύστοχο τρόπο μιαν επιτακτική ανυπομονησία να ανακαλύψει αμέσως το περιεχόμενό του! 

Ένα είναι βέβαιο: Με το Μεγάλο Θάνατο του Βοτανικού ο Δημήτρης Μαμαλούκας αποδεικνύει πως γνωρίζει καλά το… «Μυστικό» της συγγραφής ενός συναρπαστικού αστυνομικού βιβλίου. Ανακαλύψτε το μέσα στις υπέροχες σελίδες του!

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε, ετοιμαστείτε να πάθετε εμμονή... τρέχει με φρενήρη ταχύτητα, με χαρακτήρες άρτια δομημένους και με σωστές δόσεις μυστηρίου, δράσης και αγωνίας, ενώ πετυχημένες είναι και οι αναφορές στην ψυχολογία των ηρώων.Είναι από εκείνα τα βιβλία που, μόλις τα τελειώνεις, τα προτείνεις σε όποιον ξέρεις, ώστε να έχεις κάποιον να μοιραστείς την εμμονή σου και να ξαναζήσεις το συναίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου