31 Μαρτίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Συναισθηματική νοημοσύνη" David Walton, εκδόσεις Μεταίχμιο


Στη σύγχρονη εποχή προβάλλει επιτακτική η ανάγκη για την καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης μικρών και μεγάλων. Ο συναισθηματικός μας κόσμος και η σωστή διαχείρισή του αποτελεί θεμέλιο λίθο για την επίτευξη κάθε στόχου στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το βιβλίο "Συναισθηματική Νοημοσύνη" του David Walton, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, αποτελεί ένα βιβλίο που θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο μας τον εαυτό.


Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλά τον εαυτό σας, να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, να δείχνετε κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και να χρησιμοποιείτε τις κοινωνικές δεξιότητες με τρόπο που δεν θα είναι μόνο ευχάριστος αλλά και αποτελεσματικός.

Περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές, μελέτες περιπτώσεων, ερωτηματολόγια και ασκήσεις για να διαπιστώσετε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η δική σας συναισθηματική νοημοσύνη και για να την αναπτύξετε.Λίγα λόγια για τη σειρά


Βιβλία σύντομα και χρηστικά, σχεδιασμένα από εξειδικευμένους επιστήμονες, που συνοψίζουν τις σημαντικότερες θεωρίες και έρευνες παγκοσμίως. Περιλαμβάνουν ξεκάθαρες, ρεαλιστικές συμβουλές, με σκοπό να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή και τις δεξιότητές σας και να συνεισφέρουν στην ευημερία σας.
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο David Walton, κλινικός ψυχολόγος, έχει εργαστεί για τον ΟΗΕ, τη βρετανική κυβέρνηση καθώς και για τον ιδιωτικό τομέα.  Σχεδιάζει και διευθύνει προγράμματα κοινοτικής εκπαίδευσης τα οποία βοηθούν τους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα ζητήματα σχετικά με την ψυχική υγεία και τη ανάπτυξη παιδιών και εφήβων.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ


Ψυχολογία των σχέσεων

Οικογενειακή ψυχολογία: Ιδέες για καθημερινή χρήση

Φιλοσοφία για την καθημερινή ζωή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου