5 Απριλίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Άκης το σκυλάκι" Antoon Krings, εκδόσεις Παπαδόπουλος

Νέος τίτλος ήρθε να προστεθεί στη διαχρονική σειρά των εκδόσεων Παπαδόπουλος "Ζουζουνάκια" . Ο "Άκης το σκυλάκι" απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών, είναι δημιούργημα του γνωστού συγγραφέα και εικονογράφου Antoon Krings, και τη μετάφραση υπογράφει ο εξαίρετος Φίλιππος Μανδηλαράς.
http://www.epbooks.gr/product/101393/%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%83

Ο Άκης μπορεί να είναι σκυλάκι αλλά κάνει την ίδια φασαρία που κάνουν όλα τα       ζουζουνάκια! Μια μέρα είδε μία γάτα στον κήπο του και μαζί με όλη την σκυλοπαρέα αρχίζουν το κυνηγητό! Μέρα και νύχτα! Μέχρι όμως την στιγμή που θα κάνουν

μία ανακάλυψη μέσα σε ένα θάμνο του κήπου...Η σειρά «Τα Ζουζουνάκια» του συγγραφέα και εικονογράφου Antoon Krings απευθύνεται σε παιδιά παιδιά προσχολικής ηλικίας που λατρεύουν τα ζουζούνια, έντομα και τα ζωάκια! Μέσα από τις  ιστορίες των βιβλίων τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν φίλους και να ζουν αρμονικά με όλους.
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 


Ο Antoon Krings γεννήθηκε το 1962 στο Φουρμί της Γαλλίας, από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Δανό. Σπούδασε γραφιστικές τέχνες στην Ανώτατη Σχολή Γραφικών Τεχνών (ESAG) και αρχικά εργάστηκε ως σχεδιαστής υφασμάτων στον οίκο μόδας του Εμανουέλ Ουνγκαρό. Το 1989 αποφάσισε να αφοσιωθεί στο γράψιμο και στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Το 1994 άρχισε να σχεδιάζει για την παιδική σειρά του εκδοτικού οίκου Gallimard. Τον επόμενο χρόνο δημιούργησε τη σειρά Drôles de Petites Βêtes (ελληνική απόδοση: Τα Ζουζουνάκια) η οποία έγινε διάσημη και αριθμεί περισσότερους από 60 τίτλους, ενώ κυκλοφόρησε και σε τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια. Το 2010 του απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερου εικονογράφου στο 22o Φεστιβάλ Κόμιξ του Sollies.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου