3 Απριλίου 2016

Δύο νέες κυκλοφορίες της παιδικής σειράς "Bad Kitty" Nick Bruel, εκδόσεις Διόπτρα


Οι εκδόσεις Διόπτρα, συνεπείς στους μικρούς αναγνώστες της, κυκλοφορεί δύο νέα βιβλία της σειράς "Bad Kitty" του συγγραφέα Nick Bruel, με τίτλο "Bad Kitty - Να τα εκατοστίσεις" και "Bad Kitty - Ο θείος Μάρεϊ", που σίγουρα θα ξετρελάνουν!https://www.dioptra.gr/Vivlio/575/717/Bad-Kitty--Na-ta-ekatostiseis/

Χρόνια πολλά, κακό γατί! ΕτοιμαστεΙτε για Πάρτι !

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ KITTY, κι εκείνη κάνει μια ευχή: να πάρει ένα ξεχωριστό δώρο. Αλλά, αν δεν το πάρει, τα πράγματα θα είναι άσχημα για τους καλεσμένους της. Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τη Φλύαρη Γατούλα, τον Παράξενο Γατούλη, τον Βρομερό Γατούλη και τα υπόλοιπα «φιλαράκια» της από τη γειτονιά. Και μην ξεχάσετε τον Θείο Μάρεϊ και το Κακόμοιρο Σκυλάκι!

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
«Είναι απλώς ξεκαρδιστικό… θα διασκεδάσετε όλοι και ειδικά οι οπαδοί της Κίττυ!»
— Kirkus Reviews

https://www.dioptra.gr/Vivlio/576/717/Bad-Kitty--O-theios-Marei/Ο χειρότερος εφιάλτης μιας νταντάς κατοικιδΙων !

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ! Οι ιδιοκτήτες της Κίττυ την άφησαν μαζί με το Σκυλάκι για μια βδομάδα στον καλό θείο Μάρεϊ, που ανέλαβε τον ρόλο της νταντάς των κατοικιδίων. Πώς θα επιβιώσει ο θείος; Θα καταφέρει να βγει ζωντανός από εκεί μέσα;


 
ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Ο καλόκαρδος αλλά αδέξιος θείος Μάρεϊ αντιμέτωπος με τη στριμμένη και ιδιότροπη Κίττυ… θα γελάτε ασταμάτητα μέχρι δακρύων!»
— School Library Journal
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ο NICK BRUEL έχει γράψει και εικονογραφήσει την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων Bad Kitty, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα (Μωρό στο Σπίτι, Ώρα για Μπάνιο, Να τα Εκατοστίσεις, Ο θείος Μάρεϊ). Το βιβλίο Bad Kitty – Μωρό στο Σπίτι βραβεύτηκε το 2012 με το CBC Children’s Choice Book Award. Ο Nick έχει επίσης γράψει και εικονογραφήσει πολλά άλλα βιβλία, όπως τα Who Is Melvin Bubble? και Bob and Otto. Ζει με τη σύζυγο και την κόρη του στο Τεριτάουν, στη Νέα Υόρκη. Επισκεφθείτε τον στο nickbruel.com.


ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

https://www.dioptra.gr/Vivlio/541/717/Bad-Kitty--Ora-gia-mpanio/

https://www.dioptra.gr/Vivlio/542/717/Bad-Kitty--Moro-sto-spiti/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου