18 Απριλίου 2016

Διαγωνισμός για το καθηλωτικό μυθιστόρημα "Η γυναίκα με το μυστικό"

Κλήρωση - Διαγωνισμός με ένα ιδιάζων ψυχολογικό θρίλερ που παίζει με τη λογική και την αγωνία μας!Οι εκδόσεις Διόπτρα (https://www.facebook.com/dioptrapublishing/) , συνεπείς στο αναγνωστικό κοινό, προσφέρουν με μεγάλη χαρά ένα αντίτυπο του ανατρεπτικού αστυνομικού μυθιστορήματος "Η γυναίκα με το μυστικό" στους φίλους της σελίδας μας. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που παλεύει απεγνωσμένα να μάθει το μυστικό αλλά ανακαλύπτει ότι πολλές φορές είναι προτιμότερο να μην γνωρίζεις την αλήθεια. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!


ΥΠΟΘΕΣΗ

"Νομίζεις πως θες να μάθεις ένα μυστικό;
Ξανασκέψου το…

Κολλημένη στην κίνηση, η Νίκι Κλέμεντς βλέπει από μακριά κάποιον που ήλπιζε πως δεν θα ξανάβλεπε ποτέ στη ζωή της. Για να τον αποφύγει, κάνει μία αναστροφή και ξεφεύγει. Έτσι πιστεύει, τουλάχιστον. Γιατί την επόμενη ημέρα ανακρίνεται για πιθανή εμπλοκή στον φόνο του Ντέιμον Μπλάντι, ενός αμφιλεγόμενου αρθρογράφου.
Η Νίκι αδυνατεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που της θέτουν οι επιθεωρητές. Δεν ξέρει για ποιο λόγο ο δράστης χρησιμοποίησε το μαχαίρι του με τέτοιο παράξενο τρόπο ή γιατί έγραψε «ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟΣ» στον τοίχο του Μπλάντι. Αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει και γιατί έκανε εκείνη τη μοιραία αναστροφή την ημέρα του φόνου, δίχως ταυτόχρονα να αποκαλύψει το μυστικό που θα καταστρέψει τη ζωή της. Επειδή, αν και η Νίκι δεν είναι ένοχη για τη δολοφονία, δεν είναι ωστόσο καθόλου αθώα…"


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας μπείτε στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/logotexnikasokakia/ και ακολουθήστε τα βήματα προσεκτικά
 

Περισσότερα στο site των εκδόσεων Διόπτρα: https://www.dioptra.gr/Vivlio/…/711/I-gunaika-me-to-mustiko/

Διαβάστε την κριτική μας για αυτό το ιδιαίτερο μυθιστόρημα : http://logotexnikasokakia.blogspot.gr/…/womanwithsecret.html


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαίου!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου