18 Απριλίου 2016

Διαγωνισμός με δώρο 2 αντίτυπα του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος "Το κορίτσι με το χιόνι στα μαλλιά"

Κλήρωση - Διαγωνισμός με 2 αντίπυπα από ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με πολύπλοκους χαρακτήρες που κατορθώνουν να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς με τον αναγνώστη!Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος (https://www.facebook.com/epbooks.gr/?fref=ts) , αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το βιβλίο και τους αναγνώστες τους προσφέρουν δύο αντίτυπα από το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα "Το κορίτσι με το χιόνι στα μαλλιά" στους φίλους της σελίδας μας. Ένα μυθιστόρημα που θα καθηλώσει. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και πάντα επιτυχίες!

ΥΠΟΘΕΣΗ

"Έριξε μερικές φτυαριές χιόνι πάνω στο αίμα που ήταν στο έδαφος μπροστά από το σπίτι και μάζεψε βιαστικά τα ρούχα της μικρής. Όμως δεν θα είχε τον χρόνο να ασχοληθεί με τη μακριά κόκκινη γραμμή που έφτανε μέχρι την πόρτα του υπογείου. «Έκανα ό,τι μπορούσα» μονολόγησε πηγαίνοντας βιαστικά στο αυτοκίνητο. Η δουλειά είχε τελειώσει. Επιτέλους.
Ύστερα από ένα δύσκολο διαζύγιο, η δημοσιογράφος Μαγκνταλένα Χάνσον εγκαταλείπει τη Στοκχόλμη κι εγκαθίσταται στη γενέτειρά της, μαζί με τον εξάχρονο γιο της Νιλς. Αφήνοντας μία συναρπαστική δουλειά σε μια μεγάλη εφημερίδα, η ζωή στην ήρεμη πόλη του Χάγκφορ και η εργασία στην τοπική εφημερίδα της φαντάζουν υπερβολικά μονότονες. Μέχρι τη στιγμή που ένα έγκλημα συνταράσσει τη μικρή κοινωνία: ανακαλύπτεται το γυμνό πτώμα μιας νεαρής κοπέλας με ίχνη από πυροβολισμό στο κεφάλι. Μήπως το πτώμα συνδέεται με την πρόσφατη εξαφάνιση μιας δεκαεξάχρονης;
Καθώς η τοπική αστυνομία αδυνατεί να εξιχνιάσει την περίπλοκη υπόθεση, η Μαγκνταλένα αποφασίζει να κάνει τη δική της έρευνα. Όταν αρχίζουν να φτάνουν στο κινητό της απειλητικά μηνύματα, πολύ σύντομα συνειδητοποιεί ότι στη φιλήσυχη πόλη που ήξερε τόσο καλά, υπάρχουν άνθρωποι που θα έκαναν τα πάντα για να μην αποκαλύψουν τα μυστικά τους..."

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/logotexnikasokakia/ και ακολουθήστε τα βήματα προσεκτικά!
 
Διαβάστε περισσότερα για αυτή τη νέα κυκλοφορία :
http://logotexnikasokakia.blogspot.gr/2016/04/koritsimetoxioni.html
 
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαίου!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου