5 Απριλίου 2016

Ο δημιουργός του ντετέκτιβ Κλουζ, στην Αθήνα, το Σάββατο 9 Απριλίου για τους φανατικούς αναγνώστες του!!!!!

Φίλοι και φανατικοί του ντετέκτιβ Κλουζ, ετοιμαστείτε! Ξεσκονίστε τη φαντασία σας και αρχίστε σιγά σιγά να εξασκείτε το αστυνομικό σας δαιμόνιο.http://metaixmio.gr/news/75163-o_dimiourgos_tou_klouz_stin_ellada.aspx


Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ένας από τους διασημότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας παγκοσμίως και «πατέρας» του Κλουζ, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί του όλα τα τελευταία νέα του αγαπημένου μας ντετέκτιβ, αλλά και τους δύο καινούριους φίλους του: τη Μίλι και τον Μάγκνους!

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο οργανώνουν μια μοναδική βραδιά το Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, στις 11 το πρωί, στο Goethe-Institut Athen (Ομήρου 14-16), για να γνωρίσετε όλη την παρέα του ντετέκτιβ Κλουζ!!!!

Θα ακολουθήσετε τα ίχνη του Κλουζ, θα παρακολουθήσετε τις ύποπτες κινήσεις της Μίλι, θα περιπλανηθείτε στον πύργο του βαρόνου Μάγκνους, για να καταλήξετε σε υπόπτους και να εξιχνιάσετε το δικό σας «αστυνομικό μυστήριο». Μην ξεχάσετε να παρετε μαζί σας αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα… διάθεση για παιχνίδι!

Την εκδήλωση εμψυχώνει η ηθοποιός Ειρήνη Κουμπαρούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου