7 Απριλίου 2016

Διαβάστε πρώτοι τις 10 πρώτες σελίδες από το νέο μυθιστόρημα "Η Παναγιά της φωτιάς", εκδόσεις Μίνωας

Το νέο πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, είναι γεγονός! Ο συγγραφέας των best sellers "Η εξομολόγηση" και "Το παράθυρο της Νεφέλης" επιστρέφει με το μυθιστόρημα της χρονιάς που θα σας καθηλώσει!

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 8 Απριλίου, αλλά οι εκδόσεις Μίνωας σας δίνουν από σήμερα την ευκαιρία να διαβάσετε πρώτοι τις 10 πρώτες σελίδες του ανατρεπτικού μυθιστορήματος.


Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Θεσπρωτία, 30 Οκτώβρη 1940 Οι οβίδες σφύριζαν με μανία πάνω από τα κεφάλια τους και εκείνοι, τρομοκρατημένοι, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. […] Η Μάρω, πανιασμένη από τη φωτιά της κόλασης που ξετρύπωνε από τα μαύρα σύννεφα του ουρανού, κρατούσε σφιχτά τον Κωνσταντή στην αγκαλιά της.

Είχε κουρνιάσει σαν το πουλάκι κάτω από ένα δέντρο και προσπαθούσε να προφυλάξει τον εαυτό της και το κατατρομαγμένο παιδί. Του χάιδευε τα μαλλιά μέσα από την κάπα του και του ψιθύριζε απαλά: «Σ’ αγαπώ, Κωνσταντή μου, σ’ αγαπώ, παιδί μου. Μη φοβάσαι». Όμως στο μυαλό της ερχόταν και τρύπωνε ο τρόμος· ο τρόμος και η αδικία. Σκέφτηκε ότι αυτή την ώρα η Ελένη θα είχε σηκωθεί από το κρεβάτι, πετώντας τα σκεπάσματά της. Θα έβγαινε έξω και θα αντίκριζε ένα έρημο και άδειο χωριό. «Της άξιζε!» είπε φωναχτά, δίχως να τη νοιάζει που την άκουγε το παιδί της.


Ωστόσο, μέσα της γνώριζε ότι αυτό που είχαν κάνει στη δύσμοιρη γυναίκα ισοδυναμούσε με θάνατο, ψυχικό και σωματικό. Ήταν από τις λίγες φορές που η Μάρω επικαλούνταν τη βοήθεια του Θεού: «Θεέ μου, κάνε να μην πέσει το κακό πάνω στο κεφάλι μου. Δεν έφταιγα μόνον εγώ» παρακάλεσε και στην προσευχή της προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό της – και τις πράξεις της. 
Το ψηφιδωτό της Εξομολόγησης αποκαλύπτεται και καθηλώνει…Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 


Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται.

Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις.


Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.


Ασχολείται με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.


Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί τα μυθιστορήματά του Η εξομολόγηση (2015), Το παράθυρο της Νεφέλης (2014) και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014) και Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015).


Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας μαζί του είναι:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου