13 Μαΐου 2016

Παρουσίαση του βιβλιου "Δίνοντας στο αύριο σκοπό", την Τρίτη 17 Μαϊου

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Χλόη Ν. Αμαράντου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο "Δίνοντας στο αύριο σκοπό", υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νησιών. Στον Πολυχώρο Άιτιον (Τζιραίων 8, Αθήνα), την Τρίτη 17 Μαίου στις 20:00.


Θα προλογίσουν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νησιών κος Ιωάννης Μαρωνίτης, ο  κος Άκης Αγγελάκης (Σύμβουλος Συνθετικής Πορσέγγισης, Συγγραφέας και εκδότης), ο κος Κώστας Βενετσάνος (Διέυθυνση Φεστιβάλ Μουσικής & Λόγου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νησιών).

Την παρουσίαση θα συντονίσει η κα Αγγελική Πιτσόλη (Διευεθύντρια Ισότητας των φύλων του του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νησιών)

Ποιήματα θα διαβάσουν η ηθοποιός - σκηνοθέτης Βαρβάρα Κυρίτση και ο ηθοποιός Βασίλης Βασιλείου.

Τραγουδούν : Έλενα Φερεντίνου, Καλιόπη Ηλιοπούλου, Χαλίνα Χαρτ.

Πες μου σ’ αγαπώ
και θα αφουγκραστώ,
χτύπους της καρδιάς να παίζουν μουσική.
Πες μου επιθυμώ
και θ’ αναπολώ,
δίνοντας στο αύριο σκοπό.


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Χλόη Ν. Αμαράντου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος Λυκείου Αρσακείου Ψυχικού. Κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος Γαλλικής Λογοτεχνίας & Αγγλικής Γλώσσας, Κρατικών Πτυχίων: Αισθητικής, Κομμωτικής, των κάτωθι 6 Πτυχίων Μουσικής: Πιάνου, Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης, Αρμονίου, Μουσικής και Ηχητικής Τεχνολογίας & των κάτωθι Διπλωμάτων σεμιναρίων: Μουσική για Θέατρο, Ενορχήστρωση, Μορφολογία της Μουσικής και Αναλύσεις.
Επίτιμος Πρόεδρος της ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Α.Ε.
Τον Δεκέμβριο του 2000 εκδόθηκε το πρώτο της CD “Αμάραντα Όνειρα”, σε μουσική & ενορχήστρωση δική της. Ακολούθησαν συναυλίες με το έργο της «Αμάραντα όνειρα», με συμφωνική ορχήστρα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Βούλας, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο & παρουσιάσεις του CD της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Θέατρο REX κ.α.
Το 2006 εκδίδεται η 1η ποιητική της συλλογή «Εικόνες Ζωής».
Tο 2014 εκδίδεται η 2η ποιητική της συλλογή «Με τη φωνή της καρδιάς», η οποία περιλαμβάνει ένθετο Cd με 10 τραγούδια σε ποίηση δική της & μουσική Γιώργου Πολύζου.
Έχει πολλάκις βραβευτεί σε διαγωνισμούς ποίησης, στίχου, μουσικής σύνθεσης στην κατηγορία Tango Composition & Ποπ Μουσικής, ζωγραφικής & ζωγραφικής σώματος.
Tο 2012 έλαβε την 1η θέση στον διαγωνισμό ποίησης του περιοδικού e-Charity, με το ποίημά της «Ανθρωποι – Ένα» .
Έχει γράψει 15 βιβλία που αφορούν την εργασία της & έχει αποκτήσει το 1ο Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Body Painting το 1998, σε συνεργασία της με τον Ανδρέα Παρασκευά.
Το 2014 έλαβε Τιμητική Διάκριση, για την προσφορά της στον Πολιτισμό, από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου