16 Ιουνίου 2016

Κλήρωση - διαγωνισμός για το βιβλίο "ΙΚΕΤΗΡίΑ" Παναγιώτης Ρίζος, εκδόσεις Παπαδόπουλος

Κλήρωση - Διαγωνισμός με 2 αντίπυπα από μια συλλογή διηγημάτων εμπνευσμένη από το διαχρονικό πρόβλημα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης.



Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος (https://www.facebook.com/epbooks.gr/?fref=ts) , αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το βιβλίο και τους αναγνώστες τους προσφέρουν δύο αντίτυπα από το νέο βιβλιο του συγγραφέα Παναγιώτη Ρίζου με τίτλο "ΙΚΕΤΗΡίΑ". Οι ιστορίες συνδέουν την παράδοση της Αρχαίας Ελλάδας με το σήμερα, αναδεικνύοντας το κομβικό γεωγραφικό σημείο της χώρας μας στην μετακίνηση πληθυσμών.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και πάντα επιτυχίες!

ΥΠΟΘΕΣΗ

"Στην Αρχαία Ελλάδα, ικετηρία ονόμαζαν ένα κλαδί ελιάς περιτυλιγμένο με άσπρο μαλλί προβάτου, το οποίο κρατούσαν στα χέρια τους ως σύμβολο της δυστυχούς τους κατάστασης όσοι κυνηγημένοι προσέτρεχαν σε μια ξένη χώρα για να βρουν άσυλο και σωτηρία, για να τύχουν προστασίας ή ασφάλειας επειδή κινδύνευαν ή ήταν αδικημένοι. Δώδεκα φανταστικές ιστορίες για πρόσφυγες, ικέτες, ικετευόμενους, διακινητές, εμπόρους, συνοριοφύλακες, θεατές, με φόντο τα ανέκαθεν τρικυμισμένα και επικίνδυνα νερά του Αιγαίου. Δώδεκα φανταστικές ιστορίες που τα γεγονότα και η πραγματικότητα ίσως τις ξεπέρασαν ή, πάντως, τις συναγωνίζονται επαξίως."



Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι απλά :

1. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια - Διαγωνισμοί"

2. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια"
3. Κάντε κοινοποίηση της κλήρωσης στο Χρονολόγιό σας

Θα ήταν χαρά μας να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτησή μας!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου!


Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου