22 Ιουνίου 2016

Διαγωνισμός για το εξαιρετικό μυθιστόρημα "Μέσα απ' τις ζωές των άλλων" Κωστια Κοντολέων, εκδόσεις Ψυχογιός

Κλήρωση - Διαγωνισμός με ένα λογοτεχνικό εργόχειρο που αναπαριστά μια ηθογραφία της Αττικής από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι τις μέρες μας.

Οι εκδόσεις Ψυχογιός (https://www.facebook.com/psichogios/?fref=ts) και η συγγραφέας Κώστια Κοντολέων, μας έκαναν την τιμή να μας προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μέσα απ' τις ζωές των άλλων". Ένα εκπληκτικό συνονθύλευμα ανθρώπων και συναισθημάτων που σε παρασύρει στη δίνη του εικοστού αιώνα και σε πληγώνει, σε διδάσκει, σε νουθετεί, σε απογειώνει ...

Τους ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν!!!

ΥΠΟΘΕΣΗ

" Πριν η ψύχρα του σούρουπου την αναγκάσει να μπει και πάλι μέσα στο διαμέρισμα, μένει για λίγο να χαζέψει ένα τσούρμο παιδιά που παίζουν στο πεζοδρόμιο από κάτω και με φωνές και γέλια αναστατώνουν τη γειτονιά. Στον ίδιο δρόμο που κάποτε αντηχούσαν οι δικές της φωνές και τα δικά της γέλια. Ασυναίσθητα προσπαθεί να ξεχωρίσει ανάμεσά τους εκείνο το ξανθόμαλλο κοριτσάκι που κάποτε υπήρξε, με τα γδαρμένα γόνατα και τα μονίμως ξεχτένιστα μαλλιά, νομίζει πως το είδε να κρύβεται πίσω από μια γκρίζα καγκελόπορτα, να της γνέφει παιχνιδιάρικα και να χάνεται για πάντα, όπως για πάντα έχει χαθεί κι εκείνο το κεφάλαιο της ζωής της, τόσο μακρινό σήμερα μα τόσο κοντινό χθες.

Από τα πρώτα χρόνια του 20ού αιώνα έως τις μέρες μας. Από τη Σαντορίνη σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας και μετά σε κάποιο παραθαλάσσιο προάστιο. Τα σημάδια μιας αρρώστιας. Ένας γάμος που δεν πρόλαβε να χρονίσει. Ένας έρωτας που προδόθηκε. Μια παιδική ψυχή που δεν τολμά να μεγαλώσει.

Η Ροδάνθη, η Φωτεινή, η Δέσπω, η Πέτρα… Τέσσερις γυναίκες που χάνουν και κερδίζουν καθώς η ζωή της καθεμιάς εισέρχεται στις ζωές των άλλων. Ένα μυθιστόρημα για τα ασυνήθιστα πάθη καθημερινών ανθρώπων. "

Περισσότερα στο site των εκδόσεων Ψυχογιός :
http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003425/mesa-ap-tis-zwes-twn-allwn

Διαβάστε την κριτική μας για το βιβλίο :
http://logotexnikasokakia.blogspot.gr/2016/06/mesaaptiszwestwnallwn.html

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι απλά (αν έχετε κάνει τα 2 πρώτα βήματα σε προηγούμενες κληρώσεις μας, δεν χρειάζετε να τα επαναλάβετε):

1. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια - Διαγωνισμοί"

2. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια"
https://www.facebook.com/logotexnikamonopatia/

3. Κάντε κοινοποίηση της κλήρωσης στο Χρονολόγιό σας

Θα ήταν χαρά μας να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτησή μας!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου