22 Ιουνίου 2016

Διαγωνισμός για ενα υπέροχο μυθιστόρημα "Μικρή ερωτική ιστορία" Ζιλ Λεγκαρντινιέ, εκδόσεις Πατάκη

Κλήρωση - Διαγωνισμός με ένα μυθιστόρημα που έχει σαγηνέυσει κοινό και κριτικούς!
http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=720312

Οι εκδόσεις Πατάκη (https://www.facebook.com/EkdoseisPataki/?fref=ts) , μας κάνουν την τιμή να προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μικρή ερωτική ιστορία" στους φίλους της σελίδας μας! Αστείο, εντυπωσιακό, απίστευτα συγκινητικό, το μυθιστόρημα αυτό επιβεβαιώνει αυτό που ξέρουν ήδη οι εκατομμύρια αναγνώστες του στη Γαλλία: ο Λεγκαρντινιέ έχει το χάρισμα να αφηγείται πρωτότυπες ιστορίες που μας μεταφέρουν αλλού, αφυπνίζοντας παράλληλα την πιο ενδόμυχη φύση μας. Ένα βιβλίο που κάνει καλό!
.Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

ΥΠΟΘΕΣΗ
"Για πείτε μου, ποια είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχετε κάνει στη ζωή σας; Η Ζυλί έχει κάνει ένα σωρό. Για παράδειγμα, εκείνη τη φορά που πάσχιζε να φορέσει το πουλόβερ της κουτρουβαλώντας τη σκάλα ή την άλλη που φτιάχνοντας την πρίζα κρατούσε τα καλώδια με τα δόντια της... Και τελευταία, η εμμονή της με τον νεοφερμένο γείτονα, χωρίς καν να τον έχει δει στ’ αλήθεια – εμμονή που της κόστισε το μάγκωμα του χεριού της στο γραμματοκιβώτιό του...

Μα ακόμη κι αυτό δεν είναι τίποτα, απολύτως τίποτα, μπρος στα παράλογα πράγματα που θα αποτολμήσει για να πλησιάσει αυτό τον άντρα, του οποίου το μυστικό θέλει να εξιχνιάσει. Απίστευτα επινοητική και συνάμα γοητευμένη απ’ αυτό τον άγνωστο πλάι στον οποίο ζει αλλά για τον οποίον αγνοεί τα πάντα, η Ζυλί θα πάρει τα πιο παραληρηματικά ρίσκα, μέχρις ότου βρει επιτέλους την απάντηση στο ερώτημα που την κατατρύχει: για ποιον κάνουμε τη μεγαλύτερη ανοησία της ζωής μας;"


Περισσότερα στο site των εκδόσεων Πατάκη:
http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=720312

http://logotexnikasokakia.blogspot.gr/2016/06/mikrherwtikhistoria.html

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι απλά (αν έχετε κάνει τα δύο πρώτα βήματα σε παλιότερη συμμετοχή σας, παραλέιψτε τα) :

1. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια - Διαγωνισμοί"

2. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια"
https://www.facebook.com/logotexnikamonopatia/

3. Κάντε κοινοποίηση της κλήρωσης στο Χρονολόγιό σας

Θα ήταν χαρά μας να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτησή μας!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου!
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!

1 σχόλιο: