10 Οκτωβρίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Το να είσαι αγόρι" James Dawson, εκδόσεις Παπαδόπουλος


"Το να είσαι αγόρι" του συγγραφέα James Dawson, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος σε εικονογράφηση Spike Gerrell και μετάφραση του Κωνσταντίνου Τζήκα, για αγόρια άνω των 14 ετών. 


ΚΛΙΚ για να διαβάσετε την υπόθεση


ΥΠΟΘΕΣΗ


Το να είσαι αγόρι είναι δύσκολο!

Πώς γίνεται να νιώθεις κουλ τη στιγμή που βιώνεις την πιο αμήχανη περίοδο της ζωής σου;

Πώς μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση τη στιγμή που ξέρεις ότι μπορεί να ξυπνήσεις μ' ένα πρόσωπο γεμάτο σπυράκια και μια πλάτη πιο τριχωτή κι απ' του γορίλα;Κάθε αγόρι έχει ένα σωρό απορίες όταν μπαίνει στην εφηβεία αλλά ποιον εμπιστεύεται και νιώθει άνετα μαζί του για να τις θέσει; Τι θα γίνει αν οι φίλοι του τον θεωρήσουν περίεργο; Και ότι γράφει το internet είναι αληθινό, υπερβολές ή ψέματα κάποιου άσχετου; Ευτυχώς, με αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας Τζέιμς Ντόσον απαντάει σε όλα, μιλάει πολύ ανοιχτά χωρίς λογοκρισία, αλλά και με σκληρή ειλικρίνεια, για όλα όσα μπορεί να απασχολούν τα έφηβα αγόρια. Από την επιβίωση στη ζούγκλα του σχολείου μέχρι το στυλ, τα κορίτσια, το σεξ και όλα τα ενδιάμεσα! Τα αστεία ασπρόμαυρα σκίτσα του βιβλίου λειτουργούν επεξηγηματικά καθιστώντας το «Το να είσαι αγόρι» το απόλυτο βιβλίο επιβίωσης στον κόσμο της αγορίστικης εφηβείας!Η έκδοση συμπληρώνεται με ένα κεφάλαιο για τους γονείς, το οποίο περιέχει συμβουλές για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα βιβλία στην ανατροφή των παιδιών τους, καθώς και λίστα με ελληνικούς επιστημονικούς φορείς υποστήριξης και ενημέρωσης για θέματα υγείας της εφηβείας.
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Για οκτώ χρόνια, ο James Dawson (Τζέιμς Ντόσον) εργάστηκε ως δάσκαλος με ειδίκευση στην εκπαίδευση γύρω από ζητήματα ατόμου, κοινωνίας, υγείας και πολίτη. Η βασική του μέριμνα ήταν να διασφαλίζει την υψηλού επιπέδου διδασκαλία των παραπάνω ζητημάτων σε διάφορα σχολεία. Συμμετείχε σε πρότζεκτ σχετικά με το bullying, τη σεξουαλική αγωγή, την επιμόρφωση γύρω από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, και την ποικιλία οικογενειακών δομών. Ζει ζει στο Λονδίνο, όπου και εργάζεται ως συγγραφέας. Έχει γράψει 5 εφηβικά μυθιστορήματα τρόμου και 3 βιβλία ενημέρωσης πάνω σε θέματα σεξουαλικής αγωγής και ψυχικής υγείας για εφήβους. Όταν δεν γράφει βιβλία, ο James ακούει ποπ μουσική και βλέπει Doctor Who και ταινίες τρόμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου