10 Οκτωβρίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Το να είσαι κορίτσι" Hayley Long, εκδόσεις Παπαδόπουλος


Από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το βιβλίο μόνο για κορίτσια με τον τίτλο "Το να είσαι κορίτσι" της συγγραφέως Hayley Long, σε εικονογράφηση Gemma Correll και μετάφραση της Χριστίνας Μανιάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ

ΚΛΙΚ για να διαβάσετε την υποθεση


Το να είσαι κορίτσι είναι καταπληκτικό!Αλλά μερικές φορές είναι εκνευριστικό και σπαστικό και πολύ αλλόκοτο.

Τα καλά νέα για τα κορίτσια είναι πως δεν χρειάζεται να περάσουν ολομόναχα τα δύσκολα κομμάτια της εφηβείας, γιατί αυτό το βιβλίο είναι εδώ για να τα βοηθήσει!Η Χέιλι Λονγκ, συγγραφέας βιβλίων λογοτεχνίας για έφηβους, δημιούργησε έναν έξυπνο και φιλικό οδηγό για τα κορίτσια που διανύουν την εφηβεία τους και τον γέμισε με αλήθειες, λόγια στήριξης, αποκλειστικές πληροφορίες και ξεκαρδιστικά σκίτσα. Το βιβλίο καλύπτει όλα τα κρίσιμα ζητήματα που ενδιαφέρουν τα κορίτσια, τους μιλάει πολύ ανοιχτά χωρίς λογοκρισία και ταμπού και τους μαθαίνει ακόμα και «άγνωστες» λέξεις που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Όμως το πιο σημαντικό μήνυμα του βιβλίου είναι ότι δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος στο πώς να είσαι κορίτσι και ότι όποια και να είσαι, θα είσαι καταπληκτική!
Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


Η Hayley Long (Χέιλι Λονγκ) γεννήθηκε στο Ίπσουιτς. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, όπου πέρασε πολύ καλά και δε ζορίστηκε ιδιαίτερα. Ύστερα, πέρασε κάμποσα χρόνια ταξιδεύοντας στο εξωτερικό, κάνοντας πολλές διαφορετικές δουλειές, έγινε καθηγήτρια αγγλικών σε σχολείο μέχρι που σταμάτησε για να αφιερωθεί στην συγγραφή βιβλίων. Έχει γράψει 9 μυθιστορήματα για εφήβους και έχει προταθεί 2 φορές για το βραβείο βιβλίου Costa. Ζει στο Νόργουιτς με ένα λαγό που τον λένε Ίρμα και με ένα σύζυγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου