3 Νοεμβρίου 2016

Η περιοδεία της Victoria Hislop στην Ελλάδα με αφορμή το νέο της βιβλίο "Οι καρτ ποστάλ"

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου "Οι καρτ ποστάλ", το οποίο κυκλοφορεί από τις 26 Οκτωβρίου απο τις εκδόσεις Διόπτρα, η αγαπημένη συγγραφέας Victoria Hislop έχει προγραμματίσει μια σειρά παρουσιάσεων ανα την Ελλάδα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής :


Η Victoria Hislop στο Ναύπλιο    
Βιβλιοθήκη Ανθός, Φουγάρο, Ναύπλιο    
Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 19:30

Οι εκδόσεις Διόπτρα και η Βιβλιοθήκη Ανθός του Φουγάρου σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης Γιάννης Στάμος.Κεντρική παρουσίαση της Victoria Hislop στον Ιανό    
Βιβλιοπωλείο IANOS, Σταδίου 24
Τρίτη 8 Νοεμβρίου, 20:30

Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο IANOS σας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου.


Η Victoria Hislop στην Κατερίνη
Βιβλιοπωλείο Νέστωρ, Κατερίνη
Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, 19:30

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Νέστωρ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτώρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει η δημοσιογράφος Ελίνα Διαμαντοπούλου.Η Victoria Hislop στη Θεσσαλονίκη    
Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, 19:30

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος.


H Victoria Hislop στις Σέρρες
Public Σερρών
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 19:00

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος.


Η Victoria Hislop στην Καβάλα    
Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας   
Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 19:00

Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει η δημοσιογράφος Σίσσυ Ακοκαλίδου.
Βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδου


Η Victoria Hislop στην Καλαμάτα
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, 19:30

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει η δημοσιογράφος Γιούλα Σαρδέλη.


Η Victoria Hislop στο Αγρίνιο
Βιβλιοτρόπιο, Αγρίνιο
Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, 19:30

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει η δημοσιογράφος Φόνη Γερμενή.

Η Victoria Hislop στο Μεσολόγγι
Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, Μεσολόγγι
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, 19:00

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Ιστορικό Μουσείο Διέξοδος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει ο εκδότης της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, Σωκράτης Στέλιος.


Η Victoria Hislop στην Πάτρα
Ξενοδοχείο Βυζαντινό, Πάτρα    
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016, 20:00

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Discover Your Way σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια ΧίσλοπΗ συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα της θέσει ο δημοσιογράφος Μάνθος Ευαγγελίου.


Η Victoria Hislop στα Public Συντάγματος
Public Συντάγματος, Αθήνα
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, 18:00

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν σε μία συνάντηση γνωριμίας με τη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ και το νέο της βιβλίοΗ συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Η Victoria Hislop στο βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις
Χαρτόπολις, Ψυχικό
Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, 12:00

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις σας προσκαλούν σε μία συνάντηση γνωριμίας με τη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ και το νέο της βιβλίο

Η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.ΥΠΟΘΕΣΗ

Η αγαπημένη συγγραφέας του βιβλίου Το Νησί, επιστρέφει στην αγαπημένη της χώρα και στήνει μια νέα ιστορία με εφαλτήριο τις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Βικτόρια Χίσλοπ μετά από σειρά ταξιδιών σε πόλεις και νησιά στην Ελλάδα, συνέλεξε ιστορίες, θρύλους και παλιά μυστικά και έχτισε ένα βιβλίο για τους ανθρώπους, το παρελθόν και τον έρωτα. Οι φωτογραφίες που προβάλλονται στο βιβλίο και συνοδεύουν το κάθε κεφάλαιο, κάνουν τον αναγνώστη να αισθάνεται συμμέτοχος στην περιπλάνηση της Έλι και στην αναζήτηση του Α.


ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

«Η Βικτόρια Χίσλοπ γράφει τόσο αναπαραστατικά για τη Μεσόγειο, που μπορείς να νιώσεις τη ζέστη να καψαλίζει το δέρμα σου» 
Good Housekeeping

«Οι ευφάνταστες και σαγηνευτικές ιστορίες της Χίσλοπ  ζωγραφίζουν έναν αξιόλογο πίνακα της Ελλάδας… τόσο πρωτότυπο και εκπληκτικό… Σε αιχμαλωτίζει!» 
Sunday Express S Magazine

«Ένα αχόρταγο ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα» 
SundayMirror
Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΕμπνευσμένη από μια επίσκεψή της στη Σπιναλόγκα, η Victoria Hislop έγραψε το 2005 Το Νησί. Το μυθιστόρημά της αναδείχτηκε κορυφαίο σε πωλήσεις διεθνώς και μεταφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση σε σειρά 26 επεισοδίων. Η Βικτόρια αναδείχτηκε κορυφαία Πρωτοεμφανιζόμενη Συγγραφέας στα British Book Awards και τώρα είναι πρέσβειρα για την αντιμετώπιση της λέπρας. Η αγάπη της για τη Μεσόγειο την οδήγησε στην Ισπανία και στο επόμενο bestseller της, Ο γυρισμός, που πραγματεύεται τα επώδυνα μυστικά του ισπανικού εμφυλίου πολέμου. Με το μυθιστόρημά της Το νήμα, η Βικτόρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να διηγηθεί την ταραγμένη ιστορία της Θεσσαλονίκης και τωνανθρώπων της. Το βιβλίο αυτό έφτασε ως τη βραχεία λίστα των βραβείων British Book Awards. Η συγγραφική της δραστηριότητα συνεχίστηκε με την πολυδιαβασμένη συλλογή διηγημάτων με φόντο την Ελλάδα, Ο τελευταίος χορός. Το τέταρτο μυθιστόρημά της, Η Ανατολή, έγινε δεκτό με διθυραμβικά σχόλια και ανήλθε στην πρώτη θέση των bestsellers των SundayTimes. Η Βικτόρια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα. 

facebook: OfficialVictoriaHislop

twitter: @VicHislop 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου