25 Ιανουαρίου 2017

Νέα κυκλοφορία "London" Διονύσης Φάκος, εκδόσεις "Το Δόντι"

Το κόμικ του δημιουργού Διονύση Φάκου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Το Δόντι με τίτλο "London".
ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας κυνηγός επικηρυγμένων ονόματι Σεθ ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο για να πιάσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ανακαλύπτουμε ότι οι δυο τους είναι αδέρφια. Ο Τζακ είναι στην πραγματικότητα ο βιβλικός Κάιν και ο Σεθ είναι ο μικρότερος γιος του Αδάμ και της Εύας, ο οποίος θέλει να σκοτώσει τον Καιν για να εκδικηθεί τον θάνατο του μεσαίου αδελφού τους, Αβελ. Ο Κάιν είναι πλέον βρικόλακας, ενώ ο Σεθ ειναι λυκάνθρωπος…

Κυκλοφόρησε από το «Δόντι» το κόμικ «London» Διονύση Φάκου. Το «London» παρουσιάστηκε με επιτυχία τον Δεκέμβριο στο διήμερο Athenscon στην Αθήνα και σύντομα αναμένεται η παρουσίασή του στην Πάτρα. Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας τριλογίας στην οποία θα απαντηθούν και πολλά από τα ερωτήματα που δημιουργούνται στον αναγνώστη.


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Διονύσης Φάκος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών. Ζει στην Πάτρα. Βρείτε τον στο facebook στη σελίδα Comic Art By Dennis Fakosκαι στο προσωπικό του προφίλ Dionusios Fakos. Το «London» είναι η πρώτη του έκδοση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου