23 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Διάλυσις" του Γιάννη Αντιόχου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Booze

Ο Γιάννης Αντιόχου παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή Διάλυσις στο Booze Cooperativa. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 20:30, οι εκδόσεις Ίκαρος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιάννη Αντιόχου με τον τίτλο Διάλυσις, στον 1ο όροφο του Booze Cooperativa.Για το βιβλίο θα μιλήσει η Τιτίκα Δημητρούλια(κριτικός), ο Γεράσιμος Δενδρινός (συγγραφέας) και η Χριστίνα Οικονομίδου (ποιήτρια).
Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Μάτα Καστρησίου και Αντρέας Μαντάς.
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση/ πιάνο: Πέτρος Σατραζάνης
Σχεδιασμός ήχου και εικόνας: Μάτα Καστρησίου

Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, 105 60, ΑθήναΤ. 211 40 53 733Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Γιάννης Αντιόχου είναι ποιητής, μεταφραστής. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι κάτοχος MBA και ΜSc της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Στον Ίκαρο έχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές Διάλυσις (2017), Εκπνοές (2014) και Εισπνοές (2010).

Έχει μεταφράσει έργα των ΤεντΧιουζ, ΣύλβιαΠλαθ, ΑννΣέξτον, Άννα Αχμάτοβα, κι έχει συνεργαστεί με διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά, δημοσιεύοντας, ποιήματα, δοκίμια και μεταφράσεις (ΑΝΤΙ, Index, Ποίηση, Δέκατα, Δέλεαρ, Μανδραγόρας, Poetix).Περισσότερες πληροφορίες για τον Γιάννη Αντιόχου και τα βιβλία του μπορείτε να βρείτε εδώ: http://ikarosbooks.gr/authors/antiochoy-giannis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου