15 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου "Το παρελθόν ενός συγγραφέα" Ανδρέας Αντωνίου, εκδόσεις Πηγή

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Καφέ Θέα/tro στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Ανδρέα Αντωνίου με τον τίτλο "Το παρελθόν ενός συγγραφέα"

ΥΠΟΘΕΣΗ

Κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία να πει, την ιστορία της ζωής του. Είναι το μοναδικό πράγμα που στην πραγματικότητα κληροδοτεί στις επόμενες γενιές, και όποιος τον θυμάται, τον θυμάται ακριβώς γι’ αυτό, για την ιστορία που άφησε πίσω του. Δυστυχώς δεν ζούμε για πάντα, αλλά αν υπάρχει ένας τρόπος για να καταφέρουμε να ζήσουμε λίγο παραπάνω από τη μικρή ζωή μας, είναι να διηγηθούμε την ιστορία μας στους επόμενους, κι οι επόμενοι στους επόμενους και ούτω καθεξής.Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Ανδρέας Αντωνίου γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1988 στη Θεσσαλονίκη και μένει μόνιμα στη Λευκωσία. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα είναι η Μεταφυσική, η Αισθητική και η Φιλοσοφία της Τέχνης. Έχει εκδόσει δύο ποιητικές συλλογές: «Το Φως και το Σκοτάδι» (Nova-Atlantis, 2010) και «Ο Ποιητής και το Φεγγάρι» (εκδόσεις iWrite, 2012). Έχει βραβευθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς κι έχει δημοσιεύσει ποιήματά του σε έγκριτα λογοτεχνικά περιοδικά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου