2 Απριλίου 2017

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Απριλίου από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Γνωρίστε τα παιδικά βιβλία των εκδόσεων Μιχάλη Σιδέρη μέσα από μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων! Παιχνίδι - Διασκέδαση - Αγάπη για το βιβλίο πάντα με ελεύθερη είσοδο!Τετάρτη 5 ΑπριλίουΟι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και οι διευθύντριες του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής κα Γιούλα Γοργογιάννη και κα Βάσια Γοργογιάννη έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση των παιδικών βιβλίων Οι τρείς αντευχές της Μάρως Παππά και O φίλος μου ο σπουργίτης της Βασιλικής Μουργελά

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Vocal music café (Μ. Μερκούρη 16 & Σοφίας 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής, τηλ. 6972 811970).

Θα ακολουθήσει διαδραστικό πρόγραμμα με αφήγηση παραμυθιού, κίνηση, φαντασία και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα των συγγραφέων «Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.
Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.Παρασκευή 7 Απριλίου

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο» έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση των παιδικών βιβλίων
Οι τρείς αντευχές της Μάρως Παππά καιO φίλος μου ο σπουργίτης της Βασιλικής Μουργελάπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 και ώρα 18:30 στο βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο (Αγίου Κήρυκου 67, Περιστέρι, τηλ. 210 5720405).

     
Θα ακολουθήσει διαδραστικό πρόγραμμα με αφήγηση παραμυθιού, κίνηση, φαντασία και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα των συγγραφέων
«Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.
*Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.


Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Monogram έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση των παιδικών βιβλίων
Οι τρείς αντευχές της Μάρως Παππά καιO φίλος μου ο σπουργίτης της Βασιλικής Μουργελάπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 12:30 στο βιβλιοπωλείο Mόnogram (Υμηττού 17, Χολαργός, τηλ. 210 6523515).

Θα ακολουθήσει διαδραστικό πρόγραμμα με αφήγηση παραμυθιού, κίνηση, φαντασία και θεατρικό παιχνίδι από την ομάδα των συγγραφέων «Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

ΕIΣΟΔΟΣ ΕΛEYΘΕΡΗ

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.
Τα βιβλία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-8 ετών.


Τετάρτη 5 Απριλίου

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και η Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης Β. Λυκιαρδοπούλου έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Σ. Λυκιαρδόπουλου Μπαλάντα της ζωήςπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00 στο καφενείο Βουλιαγμένης (Λ. Αθήνας 90, Βουλιαγμένη, 210 96 70 920).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Ρούλα Σαρρή, φιλόλογος ελληνικής & αγγλικής φιλολογίας
Κατερίνα Φαράκλα, καθηγήτρια αγγλικών.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους και θα υπογράψει τα αντίτυπα του βιβλίου του.

Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.Σάββατο 8 Απριλίου


Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοπωλείο Nakas book bazaar έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Βικτωρίας Δικαιοπούλου Παραμυθοχώραπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 στο βιβλιοπωλείο Nakas Book Bazaar (Εμπορικό Πάρκο Escape Center,Λ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον, τηλ: 215 5252897-8).

Θα ακολουθήσει διαδραστικό πρόγραμμα με αφήγηση παραμυθιού, κίνηση, φαντασία και θεατρικό παιχνίδι από την εμψυχώτρια Χριστίνα Στριμπάκου.

Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί με σκέψη, γνώση και συναίσθημα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Με την παρουσία σας θα τιμήσετε την εκδήλωσή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου