3 Απριλίου 2017

Νέα κυκλοφορία "Κάτι λείπει" Γιώργος Κιτής, εκδόσεις iWrite

Από τις εκδόσεις iWrite κυκλοφορεί το πρώτο μυθιστόρημα του συγγραφέα Γιώργου Κιτή με τίτλο "Κάτι λείπει".
ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Παύλος, ένας φωτογράφος µε επιτυχηµένη καριέρα, δέχεται µια απρόσµενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόµµατος «Προοδευτική Ανάπτυξη» για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόµενες εκλογές. Όµως ο ενθουσιασµός για την υποψηφιότητά του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο µεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέµορφο µοντέλο µε θλιµµένη καρδιά.
O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δηµοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυµο τηλεφώνηµα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει την ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκοµανούς της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.
Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής µε τη βοήθεια της Άννας, που ψάχνει την ηρεµία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να µάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσµο των ναρκωτικών. Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο… να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει…


«Ψάχνεις για ένα βιβλίο διαφορετικό; Ένα βιβλίο µε δυνατή πλοκή και ανέλπιστες ανατροπές; Ένα βιβλίο σύγχρονο, συ – ναρπαστικό, αλλά και συνάµα διαχρονικό; Τότε αυτό το βιβλίο ανήκει στην κατηγορία του ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ, και προέρχεται από έναν πραγµατικά ταλαντούχο νέο συγγραφέα που σίγουρα έχει να µας προσφέρει πολλά!» Μαρία Γούσιου, Συγγραφέας, Writing-Coach, Επιµελήτρια
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΟ Γιώργος Κιτής γεννήθηκε το 1979 στην Κύπρο. Σπούδασε «Communications», «Media & Communications Management» και «Chartered Marketing». Για περισσότερο από µία δεκαετία εργάζεται στο χώρο των «Μ.Μ.Ε.» και του «Marketing».
Το «Κάτι Λείπει…» είναι το πρώτο του βιβλίο, ενώ κείµενά του δηµοσιεύονται συστηµατικά στο blog της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου