24 Απριλίου 2017

Η Ζυράννα Ζατέλη μας συστήνει τα "Τετράδια ονείρων" τον Ιούλιο από τις εκδόσεις Καστανιώτη

Η λογοτέχνης Ζυράννα Ζατέλη είναι έτοιμη να σαγηνεύσει με τη γραφή της για ακόμα μια φορά τους αναγνώστες της. Με ένα παράξενο αλλά και γοητευτικό νέο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τις εκδόσεις Καστανιώτη, η συγγραφέας επιστρέφει και αποκαλύπτει τις θρυαλλίδες της γραφής της, τις µαγικές µύχιες εικόνες που δηµιούργησαν το ατµοσφαιρικό της σύµπαν. 

Τα Τετράδια ονείρων είναι ο κόσµος των ονείρων της, η πρωταρχική ύλη της πεζογραφίας της, τα γριφώδη µηνύµατα του υποσυνείδητου που η ίδια επέλεξε να καταγράψει από το χάος της ενύπνιας ζωής. Αρκετούς µήνες πριν από την κυκλοφορία του επόµενου µυθιστορήµατός της Ορατή σαν αόρατη (το Γ’ µέρος της τριλογίας Με το παράξενο όνοµα Ραµάνθις Ερέβους, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018, επτά χρόνια µετά το Ηδονή στον κρόταφο), τα Τετράδια ονείρων λειτουργούν ως προποµπός, αλλά διαβάζονται και ως «επιµύθιο» ολόκληρου του έργου της.

Ένα βιβλίο που θα συγκινήσει ταυτόχρονα τον µυηµένο αλλά και τον ανυποψίαστο αναγνώστη, καθώς θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να αντικρίσουν τις πηγές µιας αριστουργηµατικής µυθοπλασίας.


Τον Ιούλιο στα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου