22 Μαΐου 2017

Κερδίστε 2 αντίτυπα της 10ης επετειακής έκδοσης του βιβλίου "Το μυστικό" στο blog μας!

Το blog μας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πεδίο φιλοξενεί έναν μεγάλο διαγωνισμό με 2 αντίτυπα του βιβλίου "Το Μυστικό", 10η Επετειακή Έκδοση, της δημοφιλούς Ρόντα Μπερν (Rhonda Byrne), δημιουργού του ομότιτλου φιλμ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα : 

1. Πατήστε το εικονίδιο που βρίσκεται δεξιά σας με την εικόνα του βιβλίου για να επισκεφθείτε τη σελίδα του βιβλίου στις εκδόσεις Πεδίο.

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πατώντας ΕΔΩ.

3. Να κανετε κοινοποίηση της παρούσας ανάρτησης πατώντας το κουμπί share που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου και τα ονόματα θα ανακοινωθούν αποκλειστικά στο blog μας.Πώς μπορεί λοιπόν η σκέψη του καθενός να κάνει πραγματικότητα τα αντικείμενα του πόθου του; Διά του νόμου της έλξης – εφόσον οι σκέψεις εκπέμπουν κάποιες συχνότητες, προσελκύουν τις όμοιές τους συχνότητες και μάλιστα πολλαπλασιασμένες, αφού η κάθε σκέψη / συχνότητα μαγνητίζει την επόμενη. Εμμένοντας ο καθένας στις ίδιες σκέψεις, συνήθως αρνητικές, τις εδραιώνει. Αν όμως αλλάξει το σκεπτικό, δηλαδή τη συχνότητα την οποία εκπέμπουν οι σκέψεις, τότε αλλάζει και τα πράγματα. Μέσω της τεχνικής της νοητικής απεικόνισης, δηλαδή της οπτικοποίησης της ιδανικής κατάστασης, αντί να σκέφτεται τι δεν έχει, πρέπει να σκέφτεται ότι έχει ήδη αυτά που επιθυμεί. Υπάρχουν και προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο: Για να υλοποιήσει όσα απεικονίζει οπτικά και εκπέμπει ως συχνότητες, θα πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα έχει ήδη, να αισθάνεται χαρά επειδή θεωρητικά έχει ήδη αποκτήσει τα επιθυμητά, και να αγαπά τους πάντες και τα πάντα.

Με το Μυστικό της η Ρόντα Μπερν, δίνοντας απαντήσεις σε προαιώνια υπαρξιακά προβλήματα, επιχειρεί να κάνει τον καθένα μας να νιώσει ένας δυνάμει μικρός θεός.

Το «Μυστικό» προέκυψε το 2006 μετά την κυκλοφορία του ομότιτλου φιλμ μεγάλου μήκους της Ρόντα Μπερν, το οποίο έκανε αίσθηση κι έγινε επιτυχία, ενώ το βιβλίο έγινε αμέσως μπεστ σέλερ με φανατικούς αναγνώστες ανά τον κόσμο. Δέκα χρόνια μετά, το 2016, η επιτυχία γιορτάστηκε με μια Επετειακή Έκδοση, η οποία και κυκλοφορεί, με νέο πρόλογο και επίλογο, από τις εκδόσεις «Πεδίο». 


17 σχόλια:

 1. Ευχαριστούμε!!!
  Σαββας-Ευη Λαγουδακις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας ευχαριστούμε πολυυυυ!!! <3 Θα ηθελα πολύ να κερδισω στην ευκαιρια που κερδιζουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νικητριες της κληρωσης ειναι οι κυριες Πελαγια Παπαδοπουλου και Ρουλα Νταλλα! Σας ευχαριστουμε θερμα για τις συμμετοχες! Οι νικητριες θα ενηνερωθουν με σχετικο e-mail!

  ΑπάντησηΔιαγραφή