17 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ : "Ο θησαυρός του κυβερνήτη" του κου Πετρουλάκη ΣπύρουΚυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας στην πολύ επιτυχημένη σειρά Λογοτεχνικές Εξερευνήσεις το βιβλίο "Ο θησαυρός του Κυβερνήτη", μια συναρπαστική ιστορία που θα ενθουσιάσει τα παιδιά!
Αν δε σου αρέσουν η περιπέτεια, οι γρίφοι και τα αινίγματα, πρέπει να αφήσεις αμέσως αυτό το βιβλίο από τα χέρια σου.

Αν όμως σου αρέσουν, τότε ίσως κρατάς το πιο περιπετειώδες βιβλίο!

Τι θα έκανες:

Αν έβρισκες ένα ξεχασμένο για χρόνια τετράδιο γεμάτο αινίγματα που ζητούν λύσεις;

Αν ξετύλιγες ένα κουβάρι που στην άκρη του υπάρχει ένας μυθικός θησαυρός;

Μια παρέα πέντε παιδιών ψάχνει ανάμεσα στα κυκλώπεια τείχη, σε αρχαία θέατρα και σε κάστρα και ζει μια διαφορετική περιπέτεια αναζητώντας τον Θησαυρό του Κυβερνήτη.

Μήπως τελικά η Ιστορία είναι ο πολυτιμότερος θησαυρός και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αν θα τον βρούμε


Με αφορμή ένα ξεχασμένο τετράδιο γεμάτο αινίγματα, οι μικροί αναγνώστες θα γνωρίσουν το Ναύπλιο και θα απολαύσουν ένα υπέροχο βιβλίο από τον Σπύρο Πετρουλάκη.


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΟ Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνικός παραγωγός και διευθυντής του  διαφημιστικού τμήματος στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου