16 Οκτωβρίου 2015

Νέα κυκλοφορία "Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ" Τζόναθαν Σουίφτ, εκδόσεις ΜίνωαςΑπό τη σειρά "Κλασικοί θησαυροί" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, το συναρπαστικό βιβλίο, "Τα ταξίδια του Γιούλιβερ", του Τζόναθαν Σουίφτ με εκπληκτική εικονογράφηση για τους μικρούς αναγνώστες, ζωντανεύοντας μοναδικά την υπέροχη ιστορία του.
Ο Γκιούλιβερ θα βρεθεί σε μια παράξενη χώρα που ονομάζεται Λιλιπούτ. Το πλοίο στο οποίο ο ίδιος βρίσκεται ως γιατρός ναυαγεί σ’ ένα νησί που κατοικείται από μικροσκοπικούς Λιλιπούτειους. Πώς θα δεχτούν τα πλάσματα αυτά τον γιγάντιο, για τα μέτρα τους, Γκιούλιβερ;
Αν και γράφτηκε σχεδόν τρεις αιώνες πριν, η ιστορία του Γκιούλιβερ είναι απροσδόκητα σύγχρονη, καθώς ασκεί κριτική στο ανθρώπινο είδος που αναλώνεται διαρκώς σε προστριβές και πολέμους για ασήμαντους σκοπούς.


Τα Ταξίδια του Γκιούλιβερ του Τζόναθαν Σουίφτ εξακολουθούν να ταξιδεύουν στον κόσμο γοητεύοντας τις νέες γενιές αναγνωστών. Η πρωτότυπη έκδοση περιελάμβανε τέσσερα ταξίδια και εκδόθηκε το 1726. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε το πρώτο ταξίδι, το οποίο είναι και πιο γνωστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου