1 Οκτωβρίου 2015

Ατζέντα εκδηλώσεων εκδόσεων Μίνωας από 1 εως 10 Οκτωβρίου!Οι Εκδόσεις Μίνωας συνεχίζουν με κέφι και δυναμισμό, να φέρνουν κοντά σας αγαπημένους συγγραφείς. Για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, τρεις μοναδικές εκδηλώσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά συγγραφείς που αγαπάτε, να συνομιλήσετε μαζί τους και να μάθετε περισσότερα για τα βιβλία τους! Να είστε όλοι εκεί!1. Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Monogram στον Χολαργό σάς προσκαλούν στην πρώτη παιδική παρουσίαση της νέας σχολικής χρονιάς!

Η συγγραφέας Κατερίνα Μαρκαδάκη, μέσα από τα βιβλία της "Το στρουμπουλό Τερατάκι" και "Το σπάταλο Τερατάκι", μαθαίνει στους μικρούς μας φίλους τις αξίες της σωστής διατροφής και της αποταμίευσης!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 12:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Υμηττού 17 Χολαργός, τηλ.: 210 6523515).

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες με τους μικρούς μας φίλους!

Να είστε όλοι εκεί!2.  Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το βιβλιοπωλείο Καραβάκι στη Ρόδο σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Βάσιας Χατζηγιαννάκη "Τούμπαλιν".
Σας περιμένουμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 12:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αποστόλου Παύλου 27, τηλ.: 22410 66146).

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους με τη συγγραφέα Βάσια Χατζηγιαννάκη και τη νηπιαγωγό Βαλασία Βαρδέλλη!

Nα είστε όλοι εκεί!
3. Οι εκδόσεις Μίνωας και το Public Ιωαννίνων σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Σπύρο Πετρουλάκη, συγγραφέα των best sellers "Το παράθυρο της Νεφέλης" και "Η εξομολόγηση".


Σας περιμένουμε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 18:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου