12 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο υιός του Νείλου" τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Η Άνεμος εκδοτική και ο Εμμανουήλ Γ. Μαύρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματός του, με τίτλο «Ο υιός του Νείλου», τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.


«3.500 χρόνια ιστορίας γίνονται πραγματικότητα και η πραγματικότητα μια πικρή αλήθεια
σε μια υπόθεση ζωής και θανάτου...»


Για τον συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσουν:

Αλεξάνδρα Τσόλκα δημοσιογράφος-συγγραφέας

Γιάννης Μούτσος δημοσιογράφος-παρουσιαστής

Βάλια Αλεξίου φωτογράφοςΑποσπάσματα από το βιβλίο θα αποδώσει η ηθοποιός

Ζέττα Πασπαράκη.Σας περιμένουμε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 6:30 μ.μ.

Loukoumi Bar • πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι • τηλ.: 2103234814

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


Είναι αισθησιακή, όμορφη, έξυπνη, δυναμική, είναι Ελληνίδα και δεν φοβάται τον θάνατο. Ίσως γιατί δεν την πλησίασε ποτέ τόσο πολύ. Την λένε Ελένη Νάκου και είναι αρχαιολόγος στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου. Η εύρεση ενός παπύρου 3.500 ετών, για την ύπαρξη και έλευση του ενός και μοναδικού υιού, αποτελεί την αφορμή να δεχτεί να ερευνήσει και να εντοπίσει το φυσικό ή το πνευματικό πρόσωπό του.

Εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο πληροφοριών, ψάχνει μια από τις δυο εξόδους που θα την οδηγήσουν στην επίλυση του μυστηρίου, ξεσκεπάζοντας μια τεράστια απάτη πάνω σε ένα καλά στημένο θρησκευτικό μηχανισμό, στον οποίο εμπλέκονται η εβραϊκή συναγωγή και διάφορες χριστιανικές και αιρετικές ομάδες, που με την πολιτική κάλυψη διακινεί όπλα, ναρκωτικά και πορνεία. Ανακαλύπτει το νήμα που την οδηγεί στην αινιγματική φιγούρα του έβδομου μοναδικού υιού του Νείλου, ίσως με τίμημα την ίδια της τη ζωή.
Περισσότερες πληροφορίες: www.anemosekdotiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου