5 Φεβρουαρίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Το παρεάκι των λουλουδιών" Κέλλυ Αλχανάτη - Παπούλη, εκδόσεις ΜίνωαςΟι εκδόσεις Μίνωας αγαπούν τους μικρούς αναγνώστες και το αποδεικνύουν συνεχώς. Το νέο παραμύθι της Κέλλυς Αλχανάτη-Παπούλη με τίτλο "Το παρεάκι των λουλουδιών", ένα βιβλίο που θα αποτελέσει αφορμή για τις πιο εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ γονιών και παιδιών, είναι γεγονός και στολίζει τα βιβλιοπωλεία!

"Φίλες αχώριστες και αγαπημένες είναι η Μαργαρίτα, η Ορτανσία και η Παπαρούνα. Μέχρι που ένα νέο μέλος μπαίνει στην παρέα και την κάνει άνω κάτω!

Το Άφυλλο Τριαντάφυλλο συμπεριφέρεται άσχημα στα τρία κορίτσια με μόνο σκοπό να τις χωρίσει! Μπορεί η πραγματική φιλία να νικήσει;"


Η Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη, συγγραφέας των επιτυχημένων Μικρόπολη και Μικρόπολη: Μη βιάζεσαι… Θα μεγαλώσεις!, επανέρχεται με το Παρεάκι των λουλουδιών, ένα βιβλίο για τη δύναμη της φιλίας αλλά και τη διαχείριση των συγκρούσεων στις μικρές ηλικίες.


Η Συγγραφέας


Η Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή, αντί για παιχνίδι, σκάρωνε παραμυθένιες παραστάσεις και σκηνοθετούσε φανταστικές ιστορίες με τις φίλες της. Σπούδασε Σκηνοθεσία, Κινηματογράφο και Τηλεόραση στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε πιλότο παιδικής εκπομπής που στη συνέχεια εξελίχτηκε σε τηλεοπτική παραγωγή. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στον χώρο των media, αρθρογραφώντας σε σημαντικά περιοδικά ποικίλης ύλης.


Βιβλία της συγγραφεώς

1. Μικρόπολη


Φανταστήκατε ποτέ μια πόλη όπου όλα είναι μικροσκοπικά;
Τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα λουλούδια ακόμα και οι άνθρωποι;
Ε λοιπόν, αυτή η καταπληκτική πόλη υπάρχει!
Και τη λένε Μικρόπολη.
Εκεί ζουν η μικρή Λούλα και η φίλη της η μεγάλη χελώνα, που τη λένε Λώνα.
Μόνο που η ανυπάκουη Λούλα αποφασίζει να φύγει από την όμορφη Μικρόπολη και να πάει να ζήσει σε μια άσχημη μεγάλη πόλη μπαίνοντας σε μεγάλες περιπέτειες…
  2. Μικρόπολη. Μη βιάζεσαι ... θα μεγαλώσεις!Ξέρετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει μια φανταστική πόλη όπου όλα είναι μικροσκοπικά;
Αυτή η πόλη λέγεται Μικρόπολη και οι κάτοικοί της είναι όλοι μικρούληδες!
Εκεί ζει και η Λούλα.
Δεν της αρέσει που είναι μικρούλα και βιάζεται να μεγαλώσει!

Τι θα συμβεί άραγε όταν η ευχή της γίνει πραγματικότητα;
Για άλλη μια φορά η Λούλα προκαλεί αναστάτωση με τα καμώματά της βάζοντας σε μπελάδες τη φίλη της, τη χελώνα Λώνα, τον πατέρα της, τον κύριο Μικρούλη, και όλους τους κατοίκους της όμορφης Μικρόπολης! 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου