15 Απριλίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου "Λεσβία" του Βαγγέλη Ραπτόπουλου την Τρίτη 19 ΑπριλίουΤο νέο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου είναι γεγόνός. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος με τίτλο ΛΕΣΒΙΑ και η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Απριλίου στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει. Πρόκειται για το χρονικό ενός παθιασμένου έρωτα ανάμεσα σε δύο φοιτήτριες. Και ταυτόχρονα το χρονικό ενός βιασμού. Η αθώα Μελίνα και η έμπειρη Βιβή, ένας ντοπαρισμένος χούλιγκαν, σημαδιακές συμπτώσεις, το βάσανο αλλά και το θαύμα, η πληγή αλλά και η δόξα της επιθυμίας.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Σταμάτη Κραουνάκη.


Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη, 19 Απριλίου, στις 8 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Επί λέξει (Ακαδημίας 32 και Λυκαβηττού, Αθήνα)


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Βιβή είναι το παν για τη Μελίνα ώρες ώρες. Τις πιο πολλές, εδώ που τα λέμε. Τρομερή ανάσα ζωής, απόλυτη φιλία, αδελφή ψυχή, ώμος για ν’ ακουμπήσεις, σάρκα για να ποθήσεις. Είναι κάτι σαν γκόμενος, αλλά όχι μόνο, όχι απλώς, είναι κάτι κατά πολύ μεγαλύτερο. Γιατί η ερωτική ένωση με μια εκπρόσωπο του φύλου σου δεν είναι ένα απλό άθροισμα αρσενικού-θηλυκού. Δεν ισχυροποιεί μόνο τη θηλυκή πλευρά μέσα σου, αλλά και την πολλαπλασιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου