4 Απριλίου 2016

Νέες κυκλοφορίες από τη σειρά "Το μικρό λυκάκι" των εκδόσεων Παπαδόπουλος

Από τη σειρά "Το μικρό λυκάκια" των εκδόσεων Παπαδόπουλος, έρχονται δύο νέοι τίτλοι "Το μικρό λυκάκι ζηλεύει" και "Το μικρό λυκάκι στο σχολείο των λυκόπουλων". Τα βιβλία του συγγραφέα Antoon Krings, απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών, και έχουν μεταφραστεί καταπληκτικά από τον κο Φίλιππο Μανδηλαρά.

Το μικρό λυκάκι ζηλεύει  Το μικρό λυκάκι λατρεύει τα μικρά των άλλων ζώων, αλλά όταν αποκτήσει ένα αδελφάκι, δεν μπορεί να το χωνέψει! Έτσι, αποφασίζει να το πάρει και να το αφήσει έξω από το σπίτι της κουκουβάγιας, η οποία δεν έχει παιδιά.

Το βαστάει όμως η καρδιά του να το αφήσει εκεί;Ένα αστείο παραμύθι για τα παιδιά που ζηλεύουν τα μικρότερα αδέρφια τους.
Το μικρό λυκάκι στο σχολείο των λυκόπουλων    Το μικρό λυκάκι δεν θέλει να πάει σχολείο. Αφού μπορεί να παίζει και μόνο του, γιατί να πάει εκεί; Όλα θα αλλάξουν όμως, όταν θα συναντήσει μια μικρή λύκαινα που έχει χαθεί στο δάσος...Ένα τρυφερό παραμύθι για τα παιδιά που δεν θέλουν να πηγαίνουν στο σχολείο. 
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 


Ο συγγραφέας και εικονογράφος Antoon Krings υπογράφει μία σειρά εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, με πρωταγωνιστή ένα παιχνιδιάρικο, περίεργο, ατρόμητο μικρό λυκάκι! Στις ιστορίες πρωταγωνιστούν οικείοι χαρακτήρες, που όλοι έχουμε συναντήσει σε αφηγήσεις παραδοσιακών παραμυθιών ή κλασικών μύθων, μόνο που εδώ γίνονται συχνά μικρές ανατροπές... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου