17 Μαΐου 2016

Διαγωνισμός για το συγκλονιστικό μυθιστόρημα "Η υπέροχη φίλη μου", Έλενα Φερράντε, εκδόσεις Πατάκη

Κλήρωση - Διαγωνισμός με ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα, "Η υπέροχη φίλη μου" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, από την συγγραφέα Έλενα Φερράντε, η οποία παρά την τεράστια επιτυχία των βιβλίων της, κανείς δεν έχει καταφέρει να μάθει την αληθινή της ταυτότητα!Οι εκδόσεις Πατάκη (https://www.facebook.com/EkdoseisPataki/?fref=ts) , για πρώτη φορά μας κάνουν την τιμή να προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η υπέροχη φίλη μου" στους φίλους της σελίδας μας! Ένας εξαίσιος ύμνος στη γυναικεία φιλία... η αρχή μιας τετραλογίας που καθηλώνει και ανυπομονείς για τη συνέχεια...Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!!!


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένα σύγχρονο αριστούργηµα από την πιο δηµοφιλή Ιταλίδα συγγραφέα της εποχής µας. Η Υπέροχη Φίλη µου, το πρώτο βιβλίο της Τετραλογίας της Νάπολης, είναι η ιστορία της Έλενας και της Λίλα, µια ιστορία που ξεκινά τη δεκαετία του ’50 µε φόντο µια φτωχογειτονιά της Νάπολης. Η συγγραφέας καταδύεται στην περίπλοκη φύση της φιλίας των δύο κοριτσιών που από έφηβες γίνονται γυναίκες, ακολουθώντας βήµα βήµα την εξέλιξη καθεµιάς ξεχωριστά, τον τρόπο που η µία επηρεάζει την άλλη, τα συναισθήµατα που ανά τις δεκαετίες τις βοηθούν να χτίσουν µια ουσιαστική, ακλόνητη σχέση. Με απαράµιλλο στιλ και αψεγάδιαστη, σχολαστική µατιά η Φερράντε σε µια καθηλωτική αφήγηση ξεδιπλώνει µέσα από την ιστορία µιας φιλίας την ιστορία µιας γειτονιάς, µιας πόλης κι εντέλει ενός έθνους που βιώνει κοσµοϊστορικές αλλαγές µε το πέρασµα των δεκαετιών.

Περισσότερα στο site των εκδόσεων Πατάκη:


Διαβάστε την κριτική μας για αυτό το ιδιαίτερο μυθιστόρημα :


Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι απλά (αν έχετε κάνει τα δύο πρώτα βήματα σε παλιότερη συμμετοχή σας, παραλέιψτε τα) :
1. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια - Διαγωνισμοί"

2. Κάντε like στη σελίδα "Λογοτεχνικά Σοκάκια"

3. Κάντε κοινοποίηση της κλήρωσης στο Χρονολόγιό σας

Θα ήταν χαρά μας να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτησή μας!
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου