4 Ιουλίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Μία, το αόρατο κορίτσι" Δέσποινα Μάντζαρη, εκδόσεις Κέδρος

Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί ένα δυνατό βιβλίο για παιδιά άνω των 10 ετών με τίτλο "Μία, το αόρατο κορίτσι" της συγγραφέως Δέσποινας Μάντζαρη. Το βιβλίο έχει τιμηθεί με το Βραβείο Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου.

ΥΠΟΘΕΣΗ 

http://www.kedros.gr/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=8578
 

Η Μία ζει στα μπλε προάστια της πολύχρωμης πόλης Μηδέν. Αν ήταν και η ίδια μπλε, δε θα είχε κανένα πρόβλημα. Το δέρμα της όμως είναι διάφανο σαν μια σταγόνα νερό. Τα παιδιά στο σχολείο την κοροϊδεύουν, και πολλές φορές εύχεται να ήταν πράγματι αόρατη, όπως την αποκαλούν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίζεται στη ζωή της και η μυστηριώδης Επιχείρηση Ασήμι. Ποιοι είναι μπλεγμένοι σ’ αυτήν, και ποια είναι τα σκοτεινά τους σχέδια; Το μόνο που ξέρει η Μία είναι πως κάποιοι θέλουν να της κάνουν κακό.

Τι κάνει; Το σκάει φυσικά, βρίσκοντας καταφύγιο στο Σπίτι των Ευχών. Εκεί θα γνωρίσει καινούριους φίλους και θα συναντήσει ανθρώπους όλων των χρωμάτων, όπως και ουράνιους τόξους. Η περιπέτειά της, όμως, μόλις έχει αρχίσει. Γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει...


Πατήστε ΕΔΩ για να το ξεφυλλίσετε!

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 

Η Δέσποινα Μάντζαρη γεννήθηκε το 1984 στην Επίδαυρο και σπούδασε μαθηματικά. Το πρώτο της μυθιστόρημα για παιδιά, Μία, το αόρατο κορίτσι, έχει βραβευτεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου.
https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9-843840498984884/?fref=ts

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου