31 Αυγούστου 2016

Νέα κυκλοφορία "Πόσο Έλληνας είσαι;" Αλέξανδρος Ιβανίδης, εκδόσεις Φυλάτος

Από τις εκδόσεις Φυλάτος κυκλοφορεί το βιβλίο του Αλέξανδρου Ιβανίδη με τον τον ιδιαίτερο τίτλο "Πόσο Έλληνας είσαι;"

http://fylatos.com/shop/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9/


ΥΠΟΘΕΣΗ


Ο Γιάννης είναι ένας ομογενής που ζει στην Ελβετία και θέλει να δημιουργήσει ένα περιοδικό, για να τονώσει το χαμένο ηθικό των Ελλήνων αλλά και να βοηθήσει την Ελλάδα. Τελικά δεν καταφέρνει τίποτα. Λίγο πριν εγκαταλείψει την προσπάθειά του, μια γνώριμη του πατέρα του, που είναι παντρεμένη μ’ έναν δισεκατομμυριούχο Ελβετό, του προτείνει να το συνεχίσουν πάνω σε άλλες βάσεις. Καταφέρνουν έτσι, όχι απλά να βοηθήσουν την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας μια νέα εποχή για την Γηραιά Ήπειρο που ονομάστηκε Αναγέννηση, για δεύτερη φορά στην ιστορία της.


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


 
Ο Αλέξανδρος Ιβανίδης είναι γεννημένος τον Μάιο του 1978 στη Λάρισα. Το 1991 μετακόμισε με την οικογένειά του στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας όπου τελείωσε το ελληνικό σχολείο. Πρώτα πέρασε στο ακτινολογικό-ραδιολογικό τμήμα ΤΕΙ Αθηνών, στο οποίο δε φοίτησε και την άλλη χρονιά στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων ΤΕΙ Λάρισας το οποίο παρακολούθησε. Επιστρέφοντας πάλι στη Γερμανία εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση. Παράλληλα παρακολούθησε μια σχολή λογιστικής και το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία αλλά τελικά έμεινε εκεί, συνεχίζοντας να δουλεύει ως πωλητής λιανικής, σε οικογενειακό κατάστημα. Το 2011 ξαναγύρισε στη Γερμανία και το 2012 για ενάμιση χρόνο παρακολούθησε μια σχολή λογιστικής και μάρκετινγκ. Από τότε που πήγαινε σχολείο έγραφε πεζά και ποιήματα και το όνειρό του ήταν να γίνει συγγραφέας.

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα  κλικ  εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου