17 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο διαφορετικός Μισομπουκίτσας, μια ιστορία για τον σχολικό εκφοβισμό", την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Myrtillo έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου των Γιάννη Ζουγανέλη - Γιούλας Γεωργίου
                     
                     "Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΜΙΣΟΜΠΟΥΚΙΤΣΑΣ.
                 ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ  ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ"

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 18.30, η είσοδος ελεύθερη, στον χώρο του Myrtillo Café   (Λάμψα και Τριφυλλίας, Αμπελόκηποι, εντός πάρκου ΚΑΠΑΨ).Μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί στην  ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Myrtillo.
Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε: 2110123176 και 6937507231.

Σημειώστε ότι,  μετά την παρουσίαση ο Γιάννης Ζουγανέλης μας θέλει κοντά του για να επικοινωνήσουμε με την μόνη κοινή  γλώσσα της μουσικής, της αγάπης και της χαράς  για τον σκοπό της προσφοράς και της αλληλεγγύης.  Με αγαπημένους καλλιτέχνες θα γλεντήσουμε, θα τραγουδήσουμε live, και θα χαρίσουμε χαμόγελο συμβάλλοντας  για τα παιδιά που εργάζονται Μύρτιλλο.

Για αυτό το λόγο παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν

Αλέξανδρος Ζουγανέλης μουσικός (Μισομπουκίτσας)
Τάνια Ρόκα ηθοποιός (αφηγήτρια) 
Φρόσω Στυλιανού τραγούδι
Και οι μουσικοί Ανδρέας Αποστόλου, Γιάννης Πουρνάρας

Δύο χρόνια Μύρτιλλο
Cafe |Εργαστήρι |Κέντρο Τέχνης& Λόγου προσφέρει

α. Η έμμισθη απασχόληση ατόμων ευπαθών ομάδων σε ποσοστό 40% και άνω του συνόλου των εργαζομένων.

β. Η πολύπλευρη εκπαίδευση νέων με 'μέτριες μαθησιακές δυσκολίες' προκειμένου να αποκτήσουν ικανότητες αυτόνομης διαβίωσης, αυτοεκτίμηση, κοινωνικότητα, νέες φιλίες και ανεξαρτησία από την υπερπροστασία της οικογένειας ή από τα πλέγματα του κοινωνικού αποκλεισμού. Προσέτι, να αποκτήσουν συνείδηση ατομικών δικαιωμάτων, αλλά και ευθυνών απέναντι στην κοινωνία προσφέροντες και αυτοί, κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, κοινωφελή εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου