3 Νοεμβρίου 2016

Νέα κυκλοφορία "Η ιστορία των θαρραλέων" Wilbert Vere Awdry, εκδόσεις Παπαδόπουλος

Από τις εκδόσεις Παπαπδόπουλος κυκλοφορεί μια νέα ιστορία από τη σειρά Τόμας, το τρενάκι για παιδιά άνω των τριών ετών, με τον τίτλο "Η ιστορία των θαρραλέων".ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Τόμας δουλεύει στα Ορυχεία του Πηλού όταν ξεσπά μια πολύ δυνατή καταιγίδα. Οι πλαγιές των λόφων γίνονται επικίνδυνα γλιστερές, αλλά την προσοχή του Τόμας τραβούν κάποια σημάδια, που μοιάζουν με γιγαντιαίες πατημασιές. Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ...τέρατα!

Ο Τόμας και ο Πέρσι ξεκινούν να ανακαλύψουν τι είναι αυτά τα σημάδια, αλλά συναντούν στο ταξίδι τους απίστευτα εμπόδια και μεγάλους κινδύνους. Με τη βοήθεια των φίλων τους και πολύ θάρρος, δε θα αργήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια αλλά και το πόσο πραγματικά γενναίοι είναι!

Η ομώνυμη ταινία κυκλοφορεί σε DVD από τη feelgood.


Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

O Τόμας το Τρενάκι είναι δημιούργημα του αιδεσιμότατου Wilbert Vere Awdry, ο οποίος γεννήθηκε στην αγγλική επαρχία και μεγάλωσε ακούγοντας τους ήχους των ατμομηχανών που περνούσαν κοντά από το σπίτι του. Όταν έγινε πατέρας άρχισε να δημιουργεί ιστορίες όπου πρωταγωνιστούσαν τρένα για να τις διηγηθεί στο μικρό του γιο. Σύντομα έγραψε και το πρώτο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Τόμας, το οποίο κυκλοφόρησε στην Αγγλία το 1945. Μέσα από τα βιβλία του Τόμας, τα παιδιά μαθαίνουν σημαντικές αξίες της ζωής όπως η φιλία, η ομαδική εργασία, η τιμιότητα και η σημασία του να είσαι χρήσιμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου