7 Μαΐου 2017

Νέα κυκλοφορία "Έλα πιο κοντά" Gena Showalter, εκδόσεις Bell

Το νέο ξεκίνημα της σειράς Silk των εκδόσεων Bell, γίνεται με το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας της συγγραφέως των bestseller των New York Times Τζίνα Σογουόλτερ «Επικίνδυνοι Εραστές». Το συναρπαστικό Έλα πιο Κοντά της Σογουόλτερ είναι ένα σύγχρονο και ανατρεπτικό αισθηματικό μυθιστόρημα που έρχεται για να σας αλλάξει τη γνώμη που είχατε μέχρι τώρα για τα… κακά παιδιά.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Τζέις Χόλιστερ έχει μόνο ένα σκοπό: να μείνει μακριά από μπλεξίματα. Το Στρόμπερι Βάλεϊ της Οκλαχόμα φαντάζει το ιδανικό μέρος γι’ αυτόν και τους δυο αδερφικούς φίλους του. Θα εγκατασταθούν εκεί για να ζήσουν μια όμορφη, απροβλημάτιστη ζωή. Όμως ο συγκεκριμένος εργένης είναι κάθε άλλο παρά υπόδειγμα ήσυχου πολίτη –ειδικά όταν βρεθεί στο δρόμο του μια συγκεκριμένη καλλονή του Νότου…


Η υπευθυνότητα ήταν πάντοτε το κύριο χαρακτηριστικό της Μπρουκ Λιν Ντίλον. Όχι πως της είχε βγει σε καλό. Γιατί τώρα είναι απένταρη, μόνη και δεν ξέρει τι σημαίνει διασκέδαση. Ώσπου εμφανίζεται ο Τζέις. Ένας άντρας επικίνδυνος, υπερπροστατευτικός, σέξι και… αμαρτωλά ωραίος. Το πάθος που σιγοκαίει ανάμεσά τους είναι αδιαμφισβήτητο. Μα θα σταθεί ικανό να κάμψει τις αντιστάσεις της; Σε τελική ανάλυση, ένα ωραίο μπλέξιμο ίσως να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται και οι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου