2 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου "Ένα κίτρινο φύλλο" Μιχάλης Μουλάκης την Πέμπτη 8 Ιουνίου

Οι εκδόσεις Ίκαρος γιορτάζουν την έκδοση του παιδικού βιβλίου του Μιχάλη Μουλάκη «Ένα κίτρινο φύλλο»!
Την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 19:00 στον εκθεσιακό χώρο ΜΑΡΤΙΝΟΣ (Πινδάρου 24, 106 73, Αθήνα) οι εκδόσεις Ίακρος θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του πρώτου παιδικού βιβλίου του Μιχάλη Μουλάκη σε εικονογράφηση του Φίλιππου Φωτιάδη, "Ένα κίτρινο φύλλο".

Πώς η μικρή διαδρομή ενός φθινοπωρινού-κίτρινου φύλλου προς το έδαφος μπορεί να μας οδηγήσει να ανακαλύψουμε μια διαφορετική προσέγγιση του κόσμου μας; Πώς το πρόσκαιρο “ποτέ ξανά” μπορεί να δώσει τη θέση του στην παντοτινή χαρά του “για πάντα”;

Η ιδιαίτερη-φωτογραφική εικονογράφηση του Φίλιππου Φωτιάδη, σε συνδυασμό με τα τρυφερά κείμενα του Μιχάλη Μουλάκη, συνθέτουν ένα υπέροχο παραμύθι που θα αφήσει στα παιδιά ένα όμορφο και αισιόδοξο συναίσθημα.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα μπορέσουν να δουν από κοντάτα πρωτότυπα σχέδιατου Φίλιππου Φωτιάδη για το βιβλίο. Η έκθεση των έργων αυτώνθα διαρκέσει έως τις 24 Ιουνίου.


Το κρασί AETHERIA 2016 (βραβευμένο με 6 μετάλλια από διεθνείς διαγωνισμούς), είναι μια ευγενική χορηγία της SEMELI WINERY.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου