19 Ιουνίου 2017

Νέα κυκλοφορία "Μια Σεiρήνα στο Σορέντο" Ευδοκία Νεφέλη, εκδόσεις Bell

Το "Μια Σειρήνα στο Σορέντο" είναι το ντεμπούτο της Ευδοκίας Νεφέλη –μια ιστορία όπου ο έρωτας συναντά την περιπέτεια και ο κοσμοπολίτικος αέρας της ακτής του Αμάλφι τα μεθυστικά αρώματα της Μεσογείου. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell.ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν ο έρωτας  συναντήσει την περιπέτεια θα γεννηθεί…  μια Σειρήνα στο Σορέντο

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Θάλεια Γαλάνη δέχεται μια πρόσκληση για να τραγουδήσει σε ένα λαμπερό γκαλά μόδας στην Ιταλία. Η μοίρα θα την οδηγήσει στο πανέμορφο Σορέντο, στη βίλα του επιτυχημένου επιχειρηματία Βιτσέντσο Ντι Νότε –του πιο γοητευτικού άντρα που είχε αντικρίσει ποτέ.
Η ακατανίκητη έλξη που γεννιέται από την πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματά τους υπονομεύει την απόφαση της Θάλειας να μη χαρίσει ξανά την καρδιά της σε κανέναν άντρα. Ο Έντσο, όμως, μαγεμένος από την εκθαμβωτική ομορφιά της, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.
Την ίδια στιγμή, ένας αδίστακτος  συλλέκτης αρχαίων αντικειμένων και η επιθυμία του να αποκτήσει την πολύτιμη «Σειρήνα», ένα μεγάλης αξίας εύρημα από την εποχή των ταξιδιών του Οδυσσέα στη Μεσόγειο, ταράζουν την ηρεμία στο ηλιόλουστο Σορέντο…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου